Vertel ons alles over uw reis naar Elite Honors!

Teamleden over de hele wereld zetten aan het begin van elke maand hun doel en gaan vervolgens hard aan de slag om zich te kwalificeren voor Elite Honors. Wat zijn Elite Honors? Klik hier voor meer informatie.

Het kwalificeren voor Elite Honors is een fantastische prestatie en we willen u in actie zien! Deel snapshots van uw inzet om te kwalificeren voor Elite Honors-reis we wij belonen u tijdens uw reis.

Met ingang van vrijdag 2 oktober 2015 gaat onze serie #GoElite Giveaways van start. Het enige wat u hoeft te doen om in de prijzen te vallen, is unieke en opvallende foto's posten terwijl u aan het werk bent voor het opbouwen van uw Elite Synergy-bedrijf. Deel de foto's vervolgens op Instagram, Facebook of allebei met de hashtag #GoElite! Prijzen worden willekeurig toegekend - houd uw Facebook en Instagram dus in de gaten als u meedoet.

ZO KUNT U WINNEN:

  • Post een foto van uzelf terwijl u werkt aan het opbouwen van uw Elite-bedrijf. Neem bijvoorbeeld een foto van uzelf als u een Synergy-bijeenkomst voorzit, uw eerlijk verdiende Elite Honors-pin draagt, een monster deelt met een vriend(in), iemand voorlicht over het Elite Honors-beloningsmodel … dat soort dingen! Als u maar laat zien dat u actief uw Elite Honors-doel nastreeft, kunt u de foto posten.
  • Vermeld in het bijschrift de datum waarop de foto is genomen. We zijn namelijk op zoek naar recente Elite-activiteiten!
  • Vermeld in uw post ook de hashtags #GoElite en #Synergyworldwide. Als u de hashtags niet gebruikt, kunnen we uw foto's niet vinden en dat zou jammer zijn!
  • U kunt uw foto's posten op Facebook en Instagram. Verdubbel uw kansen en win door te posten op beide sites! Zo vindt u ons:
    - Instagram: @synergyworldwide
    - Facebook: https://www.facebook.com/synergyworldwide

WAT U KUNT WINNEN:

T-shirts, jacks, rugzakken, padfolios, USB-sticks, waterflessen … we hebben voldoende mooie prijzen die u kunt winnen! En u maakt kans op een (of meer) van deze prijzen door ons te laten zien wat u dagelijks doet om u te kwalificeren voor Elite Honors.
                                                                                           …
We kunnen niet wachten al uw avonturen te zien op weg naar uw kwalificatie als Elite Honors. De eerste prijs komt sneller dan u denkt, haal uw camera dus voor de dag en begin met posten!

CONVERSATION

Instagram

Follow Us