Elite Honors in de spotlight

Het Elite Honors-programma is in volle gang en teamleden hebben hun bedrijven weten te versterken dankzij helder gedefinieerde maandelijkse doelen.

In september hebben 330 Europese teamleden zich gekwalificeerd voor Elite Honors. Dat betekent dat ten minste 330 nieuwe distributeurs zijn aangemeld en meer dan 1000 klanten zich hebben verbonden aan de producten van Synergy. Teamleden die zich hebben gekwalificeerd voor Elite Honors hebben zich gerealiseerd dat het Elite Honors-beloningsmodel datgene was wat ontbrak aan hun bedrijf.

We willen iedereen die succes heeft behaald via Elite Honors, van harte feliciteren!

Hier zijn een paar inzichten van onze nieuwste Elite Honors Qualifiers over hun succes met het programma:

Bostjan Pilej en Irena Kladivar, teamdirecteur, Slovenië 

“De Elite Honors-club is op precies het juiste moment gelanceerd. Dit systeem is een goed-gestructureerde manier om langetermijnsucces te garanderen voor zowel uw team als uw bedrijf door klanttevredenheid en teamsupport te benadrukken. Het is niet alleen belangrijk om klanten te winnen, maar ook om klanten te behouden en het Elite Honors-systeem helpt met het ontwikkelen van vaardigheden om zowel een oprechte relatie op te bouwen met klanten, als een duurzaam bedrijf te creëren. Het geeft u de hulpmiddelen die u nodig hebt om echte oplossingen te bieden voor de gezondheid en vitaliteit van uw klanten terwijl u werkt aan uw bedrijf. Kwalificeren voor Elite Honors versterkt en verbetert deze vaardigheden die cruciaal zijn voor langetermijnsucces."

Susanne en Andreas Willhöft, teamleiders, Duitsland

“Kwalificeren voor Elite Honors is een geweldig incentive geworden voor ons team om de banden tussen de teamleden te verstevigen terwijl we gezamenlijk werken naar dat doel. Samen promoten we ons bedrijf via sociale media, conference calls en opvolgingsgesprekken en we komen samen om folders uit te delen en organiseren informele bijeenkomsten. In dit proces zijn we sterker en veelzijdiger geworden als team, maar het heeft ook onze individuele bedrijven versterkt. Nieuwere teamleden leren hoe ze een sterke basis kunnen leggen voor toekomstig succes, terwijl meer ervaren teamleden hun bedrijf op een duurzame manier uitbreiden." 

Hans Svärd, teammanager, Zweden

"Dankzij het nastreven van Elite Honors ben ik een betere leider voor mijn team. Door duidelijk gedefinieerde doelen te bepalen om naartoe te werken, heb ik mijn team kunnen helpen meer gefocust te zijn. Kwalificeren voor Elite Honors is waanzinnig motiverend en een geweldig doel om naartoe te werken, ongeacht hoelang iemand al bij de onderneming is. Het Elite Honors-systeem helpt mij met het aanzienlijk vergroten van mijn zakelijke groei, zodat ik een echt voorbeeld kan zijn voor mijn team en hen kan helpen met het opbouwen van hun bedrijven.”

Klik hier voor meer informatie over het kwalificeren voor Elite Honors.

CONVERSATION

Instagram

Follow Us