Elite Honors in de spotlight

Het Elite Honors-programma is in volle gang en teamleden hebben hun bedrijven weten te versterken dankzij helder gedefinieerde maandelijkse doelen.

In september hebben 330 Europese teamleden zich gekwalificeerd voor Elite Honors. Dat betekent dat ten minste 330 nieuwe distributeurs zijn aangemeld en meer dan 1000 klanten zich hebben verbonden aan de producten van Synergy. Teamleden die zich hebben gekwalificeerd voor Elite Honors hebben zich gerealiseerd dat het Elite Honors-beloningsmodel datgene was wat ontbrak aan hun bedrijf.

We willen iedereen die succes heeft behaald via Elite Honors, van harte feliciteren!

Hier zijn een paar inzichten van onze nieuwste Elite Honors Qualifiers over hun succes met het programma:

Ingibjörg Zoëga, Bronze, IJsland
"De Go Elite-promotie is belonend, maar het daagt ook uit tot een totaal andere zakelijke aanpak. In het begin waren mensen niet erg geïnteresseerd om van mij te horen over de producten of de mogelijkheden. Ik realiseerde me dat ik mijn eigen mentaliteit moest veranderen om succesvol te zijn en dingen op een andere manier moest zeggen. Vanaf het moment dat ik wijzigingen aanbracht in mijn manier van werken, zag ik positieve resultaten. Ik focuste me op nieuwe klanten en wijdde mezelf aan een positieve houding. Ik realiseerde me hoe eenvoudig het eigenlijk is als je maar de juiste mentaliteit hebt! Ik kreeg beter inzicht in de betekenis achter: ‘Live, Learn, Love and Leave a Legacy’ (Leef, leer, heb lief en laat een erfgoed achter)."
Salme Ala-Heikkilä en Reijo Ojanen, teamdirecteur, Finland
"Ik vind het geweldig hoe de Elite Honors-aanpak het hele team heeft gemotiveerd. Deze methode geeft nieuwere teamleden de kans om meer inkomen te verdienen in een vroeger stadium van hun bedrijf, terwijl ze kansen voor de lange termijn creëren. Mijn team heeft gezamenlijk gewerkt om elk individueel teamlid te helpen met het behalen van hun nieuwe speldniveaus en om te werken aan de doelen die uiteindelijk zullen leiden tot financiële vrijheid."  

Claudia Ziemke-Wald en Michael Wald, Team Elite, Duitsland
"Het opbouwen van een succesvol netwerkmarketing-bedrijf vereist langetermijndenken en een stabiele basis. Het gaat om het realiseren van kwalitatieve relaties in plaats van zo snel mogelijk willen groeien. En al beloont de Elite Honors-promotie teamleden redelijk snel voor hun werk, het is veel belangrijker om een stabiel en duurzaam bedrijf op te bouwen. Door in contact te komen met klanten die op zoek zijn naar producten zoals die van Synergy, en door hen kennis te laten maken met de onderneming, hebben we een basis van tevreden en loyale klanten weten op te bouwen die keer op keer terugkomen." 

Klik hier voor meer informatie over het kwalificeren voor Elite Honors.

CONVERSATION

Instagram

Follow Us