Hughes Center doet baanbrekende ProArgi-9+ ontdekkingen


Wetenschappers in het Hughes Center for Research and Innovation hebben verschillende opmerkelijke ontdekkingen gedaan met betrekking tot de ProArgi-9+ formule van Synergy en hebben bewijs dat ProArgi-9+ in staat is te doen wat L-arginine op zichzelf niet kan doen. Voortvloeiend uit deze ontdekkingen heeft Nature's Sunshine een voorwaardelijke octrooiaanvraag ingediend in de Verenigde Staten om zich er zeker van te stellen dat Synergy de exclusieve rechten tot deze iconische formule behoudt.

Hoewel de details van deze octrooiaanvraag nog niet bekendgemaakt zijn, deelde Dr. Matthew Tripp, de Chief Scientific Officer van Nature's Sunshine, een aantal inzichten over hun ontdekkingen.

"Veel studies hebben aangetoond dat L-arginine voordelen heeft met betrekking tot hart en bloedvaten", legde Chief Scientific Officer van Nature's Sunshine, Dr. Matthew Tripp, uit. "Ons preliminaire onderzoeken in-vitro en bij mensen toont dat de unieke combinatie ingrediënten in onze ProArgi-9+ formule de werkzaamheid van L-arginine in het lichaam op verschillende manieren versterkt."

Onderzoek nr. 1

Het lichaam zet het aminozuur L-arginine om in stikstofoxide ter ondersteuning van gezonde bloedsomloop en de functie van hart en bloedvaten. Ook al kan L-arginine op zichzelf de surrogaatmarker van stikstofoxide in het speeksel doen toenemen, is het is een geleidelijk proces. Bij het testen van ProArgi-9+ ontdekte Nature's Sunshine dat haar formule de niveaus van stikstofoxide in het lichaam aanmerkelijk en snel deed toenemen.

The resultaten van dit onderzoek zijn belangrijk omdat andere onderzoeken aantonen dat veroudering en een slecht dieet de metabolische systemen kunnen beïnvloeden die verantwoordelijk zijn voor de productie van stikstofoxide, waardoor deze minder effectief werken.  Gezonde stikstofoxideniveaus zijn belangrijk voor de juiste vaatverwijding, en ook voor de functie van bloeddruk, spieren, hart en centraal zenuwstelsel*.

Onderzoek nr. 2

Eerdere onderzoeken toonden dat L-arginine geen aanmerkelijk effect heeft op myeloperoxidase, een enzym dat de productie van stikstofoxide tegengaat. Bovendien heeft L-arginine geen aanmerkelijke invloed op het tegengaan van oxidatie van LDL-cholesterol. Het preliminaire onderzoek van het Hughes Center ontdekte dat de unieke combinatie ingrediënten die in ProArgi-9+ van Synergy gevonden worden, myeloperoxidase onderdrukt en helpt om oxidatie van LDL-cholesterol te verminderen.

"Deze baanbrekende onderzoeken zijn precies waar op hoopten toen het Hughes Center in februari 2015 geopend werd", zei Dan Norman, President van Synergy WorldWide. "Dankzij Dr. Matthew Tripp en zijn team van vaardige wetenschappers, kunnen we ruchtbaarheid geven aan de bewezen werking die ProArgi-9+ kan hebben op ontelbare levens overal ter wereld. Dit is geweldig groot nieuws en we zijn enthousiast om het met mensen overal ter wereld te delen, met de hoop dat meer mensen optimale gezondheid zullen vinden."

De resultaten van deze onderzoeken samen geven aan dat de unieke kenmerken die in ProArgi-9+ gevonden worden, de gezondheid van hart en bloedvaten positief beïnvloeden door de productie van stikstofoxide en het onderdrukken van myeloperoxidase. Deze bevindingen ondersteunen het gebruik van ProArgi-9+ voor optimale gezondheid van het hart.  

Het Hughes Center onthult de kracht verborgen in Synergy-producten. Synergy WorldWide heeft het geluk om een geniaal en ervaren team wetenschappers achter zijn producten te hebben staan, dat veelzeggend onderzoek aanbiedt dat de missie van Synergy versterkt om een blijvend erfgoed van gezondheid achter te laten, overal ter wereld.

KLIK HIER voor het officiële persbericht.

* http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/25883934

CONVERSATION

Instagram

Follow Us