Elite Honors in de spotlight


Het Elite Honors-programma is in volle gang en teamleden hebben hun bedrijven weten te versterken dankzij helder gedefinieerde maandelijkse doelen.

In september hebben 330 Europese teamleden zich gekwalificeerd voor Elite Honors. Dat betekent dat ten minste 330 nieuwe distributeurs zijn aangemeld en meer dan 1000 klanten zich hebben verbonden aan de producten van Synergy. Teamleden die zich hebben gekwalificeerd voor Elite Honors hebben zich gerealiseerd dat het Elite Honors-beloningsmodel datgene was wat ontbrak aan hun bedrijf.

We willen iedereen die succes heeft behaald via Elite Honors, van harte feliciteren!

Hier zijn een paar inzichten van onze nieuwste Elite Honors Qualifiers over hun succes met het programma:

Joanna en Wiesław Janikowscy, Polen

"Toen we voor het eerst hoorden over de Elite Honors-club besloten we direct dat dit de uitdaging was die we aan wilden gaan en dat we een van de pionierende leden wilden worden door ons in augustus te kwalificeren. Het was nogal een uitdaging omdat we een en ander moesten wijzigen in ons huidige systeem en ons meer moesten richten op het aantrekken van klanten in plaats van nieuwe zakenpartners. Ons primaire doel was om ons drie keer achter elkaar te kwalificeren en dat is nog steeds onze prioriteit. Het is nog belangrijker dan naar de volgende rang te gaan en teammanager te worden - dat staat nu even op de tweede plek." 


Helen Prosper, Verenigd Koninkrijk

"Na slechts een maand heeft het Elite Honors-systeem het volledige werkproces van het team veranderd. Nu werken we allemaal op dezelfde manier in een samenhangend systeem. We weten precies wat we moeten doen en wat we willen bereiken. We zijn Synergy zeer dankbaar voor het realiseren van de Go Elite-bonus waarmee we beloond worden voor niets meer dan het doen van ons uiterste best. Elite Honors is een formule voor teamsucces.”


Laura Frey, Finland

"Het behalen van Elite Honors is een uitdaging, maar het is een realistisch doel als je het maar graag genoeg wilt. Nadat ik had besloten om me te kwalificeren voor Elite Honors, heb ik harder gewerkt dan ooit maar ik wist al die tijd het idee dat ik mijn doel zou halen. En al is het hebben van een doel belangrijk, ik had niet het idee dat ik onder teveel druk stond. Het is belangrijk om ontspannen te blijven en te blijven genieten van wat je doet, anders voelen andere het aan je. Door te genieten van elke kans die ik had om producten van Synergy te delen met anderen, kreeg ik een betere band met mijn klanten."


Klik hier voor meer informatie over het kwalificeren voor Elite Honors.

CONVERSATION

Instagram

Follow Us