ProArgi-9+ wint prijs als best nieuw product op CAMexpo!


Meer dan 15.000 mensen bezochten onlangs de 2015 CAMexpo in Londen waar professionals in de natuurlijke gezondheidszorg hun nieuwste producten tentoonstellen en workshops van experts in de gezondheidssector volgen. Dit jaar woonden een groep teamleden van Synergy de tweedaagse expo bij en brachten het best verkochte product van Synergy, ProArgi-9+, onder de aandacht.

Alle professionals in de gezondheidszorg, beoefenaars, therapeuten, apothekers en reformwinkeliers die CAMexpo bijwoonden, kregen de gelegenheid om te stemmen voor het 'Beste nieuwe CAM-product'. ProArgi-9+ overtrof 35 andere producten op de openingsdag van de nieuwe product-presentatie en sleepte te prijs in de wacht!

"Het is de eerste keer dat we op CAMexpo waren en het is een geweldige tentoonstelling", zei teamlid Lorraine Knight na ontvangst van de prijs. "Het is voor ons een grote prestatie om deze prijs te winnen, waardoor ons product de erkenning ontvangt die het, in onze ogen, verdient.  Het is een enorme bevestiging voor de toekomst en we zijn verrukt over dit succes."

Lorraine Knight en Peter Tarbitten zetten het ProArgi-9+ kraampje op en bemanden het met de hulp van collega's teamleden Tamara McKenzie, Mark Weston, en hun sponsors Paul en Kate Flint. Ze nodigden bezoekers uit om het product uit te proberen en om 45-60 minuten later naar het kraampje terug te komen om hun resultaten te rapporteren. Het overgrote merendeel van degenen die het product uitprobeerden waren verrukt en stemden met alle vertrouwen op ProArgi-9+ als het beste nieuwe CAMexpo-product. Aan het einde van de tentoonstelling had Synergy een lijst met nieuwe klanten en distributeurs.

"De ontvangst van deze prijs is een bevestiging dat ProArgi-9+ een product is dat mensen graag willen en nodig hebben", zei Paul Flint.  "Mensen die nog nooit van ProArgi-9+ gehoord hebben, zijn onmiddellijk geïntrigeerd door zijn gezondheidsvoordelen en wanneer ze het product gebruiken, zien ze direct resultaten. Professionals in de gezondheidszorg, vooral in het Verenigd Koninkrijk, zijn bekend met CAMexpo en deze prijs zal gespreksstof zijn wanneer we ProArgi-9+ in de toekomst introduceren aan beoefenaars en therapeuten."

Wij zijn er extatisch over dat de kracht van ProArgi-9+ door duizenden gerespecteerde professionals in de gezondheidszorg ontdekt is dankzij deze fantastische beurs en de VK-teamleden die het mogelijk hebben gemaakt.

KLIK HIER om meer te lezen over de CAMexpo-prijzen.

CONVERSATION

Instagram

Follow Us