Tips van de oprichters: houd het eenvoudig

Voordat het inkomstenmodel Elite Honors in september 2015 gelanceerd werd, daagden de algemene directie hun topleiders uit om zich te kwalificeren voor Elite Honors; tientallen aanvaarden de uitdaging. Degenen die het juiste bedrag voor klant- en distributeur-CV inschreven werden de oprichters van Elite Honors en zijn nu degenen die teamleden sponsoren die zich gekwalificeerd hebben voor Elite Honors.

De oprichters geloven dat Elite Honors de manier is om op lange termijn aanvullend inkomen en op korte termijn beloningen te verdienen; daarom willen ze hun tips voor succes met u delen! KLIK HIER om meer te weten te komen over Elite Honors.

Glenn Skamsar, een oprichter van Elite Honors en teamdirecteur uit Noorwegen, vertelde dat hij sinds de lancering van Elite Honors gemerkt heeft dat mensen binnen en buiten de organisatie bezig zijn om met vertrouwen doelstellingen te bepalen.  De drie belangrijkste aspecten in het opbouwen van een bedrijf zijn: trouwe klanten en gedreven distributeurs inschrijven, en de inspanningen zich dan laten verdubbelen. Dat is wat Elite Honors leert. Het is de eenvoudigste vorm van netwerkmarketing.

Glenn heeft ontdekt hoe waardevol het is om het compensatieplan en productaanbod van Synergy in de eenvoudigste termen op te sommen. Hij weet dat de sterkste punten van Synergy in deze beide aanbiedingen liggen en hij legt hier de nadruk op wanneer hij met potentiële klanten en distributeurs spreekt. Het eenvoudig houden van deze informatie is belangrijk want degene die de informatie ontvangt moet het goed genoeg kunnen begrijpen om er over te blijven praten.

"Ik deel informatie over het bedrijfsaanbod van Synergy in drie zinnen: U zult winst boeken door middel van Elite Rebate op alle producten die u koopt en de producten die uw klanten kopen", zegt Glenn. "U zult een maandelijkse basiscommissie ontvangen voor het opbouwen van uw bedrijf door het toevoegen van nieuwe distributeurs aan uw organisatie. Al de basiscommissies die uw distributeurs ontvangen worden gematcht en aan u betaald door het Mega-Match element van het compensatieplan van Synergy.

Glenn zou meer in detail kunnen treden wanneer hij het over het Synergy-bedrijf heeft, maar die informatie kan later aan de orde komen. Het helpt niets om een potentiële aanmelding met te veel informatie te belasten. Vaak legt hij het compensatieplan van Synergy uit door het te vergelijken met een salesmanager en zijn of haar salesmensen. De salesmanager verdient een 100% match van wat de salesmensen verkopen en dit moedigt hem aan om zijn mensen te ondersteunen. Synergy werkt precies zo, behalve dat je niet bang hoeft te zijn dat een talentvolle salespersoon je je baan zal afpakken; er is zelden jaloezie tussen teamleden omdat je uit het bedrijf haalt wat je erin steekt.

Elk Europees team introduceert producten uit wat verschillende hoeken; Glenns team vereenvoudigt de boodschap door zich op drie gezondheidsgebieden te richten: bloedsomloop, immuunsysteem en pH-balans. Wanneer hij het over ProArgi-9+ heeft, laat hij de publicatie over het product in de Physician’s Desk Reference (bureaunaslagwerk voor artsen) zien; dit blijkt een geweldige verkoopstroef te zijn.

"De eenvoud van deze boodschap, samen met het vereenvoudigde systeem om een bedrijf op te bouwen zoals Elite Honors dat leert, zorgt voor een gezonde en groeiende organisatie waar iedereen aan het werk is en waar levens worden veranderd", merkte Glenn op.


CONVERSATION

Instagram

Follow Us