Steeds meer vraag naar eiwitten en maaltijdvervangers

Tussen 2009 en 2014 is eiwit een van de meest-gevraagde ingrediënten geworden in de consumentengezondheid, en de verkoop ervan is met 59,3% toegenomen, aldus Euromonitor. Daarnaast zijn maaltijdvervangers vandaag het dag het best-verkopende supplement voor gewichtsbeheersing. Volgens de voorspellingen blijven beide trends ook in de nabije toekomst nog flink aanzetten, omdat mensen steeds meer investeren in fitness en men zich steeds bewuster wordt van de eigen gezondheid.

In reactie op deze trend heeft Synergy WorldWide een product gemaakt dat voldoet aan twee behoeften van klanten wereldwijd: de SLMsmart Meal Replacement, een heerlijke shake met 26 gram eiwit per portie. Maar waarom zijn eiwit en maaltijdvervangers vandaag de dag zo belangrijk?

Waarom eiwitten?


Het menselijke lichaam is opgebouwd uit eiwitten. Eiwitten komen voor in de binnenste en buitenste membranen van elke levende cel en in:

  • spierweefsel
  • botten
  • rode bloedcellen en plasma 
  • haar en nagels

Het lichaam heeft eiwitten nodig om enzymen aan te maken. Enzymen hebben veel verschillende functies in ons lichaam, bijvoorbeeld het verwerken van voedsel en het aanmaken van nieuwe cellen. Misschien wel een van de meest belangrijke taken van eiwitten is dat ze neurotransmitters aanmaken die berichten versturen tussen zenuwcellen en andere gespecialiseerde cellen, zoals spiercellen.

Omdat mensen fitness steeds meer een prioriteit maken in hun leven, worden ook eiwitten steeds belangrijker omdat het essentieel is voor spiergroei. SLMsmart Meal Replacement is ontworpen door onze eigen wetenschappers met als oorspronkelijke doel het ondersteunen van gewichtsbeheersingsprogramma's, maar meer en meer mensen gebruiken SLMsmart voor de eiwitinhoud en voedingswaarden.

Waarom maaltijdvervangers?

Bijna iedereen heeft vandaag de dag een overvolle agenda en het binnenkrijgen van de juiste voedingsstoffen kan lastig zijn, terwijl dit vooral belangrijk is als men probeert het lichaamsgewicht onder controle te krijgen of te houden. Daarom gebruiken steeds meer mensen maaltijdvervangers of shakes; deze zijn voedzaam en bieden vaak een goede en gemakkelijke aanvulling op een voedingspatroon dat niet voldoende voedingsstoffen bevat. Daarnaast is het gemakkelijk; als u altijd een paar verpakkingen in uw tas of auto hebt, hoeft u nooit meer een maaltijd over te slaan of een minder gezonde optie te kiezen in een restaurant, want u hebt een heerlijk en voedzaam alternatief bij de hand.

Of u op zoek bent naar een eenvoudige manier om op gewicht te blijven of een handige manier om voldoende voedingsstoffen binnen te krijgen, SLMsmart laat zien waarom meaaltijdvervangers in korte tijd zeer populair zijn geworden. Hebt u zin in chocolade en vanille? Geef er vooral aan toe met uw dagelijkse portie SLMsmart en blijf op de goede weg naar een gezondere u. Of u SLMsmart gebruikt voor de voedingswaarden, voor gewichtsbeheersing of om uw fitnessdoelen te ondersteunen, het biedt u alle voedingsstoffen die u nodig hebt en het smaakt heerlijk.

Klik hier om de SLMsmart Meal Replacement te kopen.
Klik hier voor de SLMsmart Meal Replacement-factsheet.
CONVERSATION

Instagram

Follow Us