Professionele mountainbiker traint met Synergy-producten

Dit is de 21 jarige Oskar Macuk, een professionele mountainbiker uit Szczecin in Polen, waaghals en fan van Synergy. Als u een mountainbike-wedstrijd hebt bezocht in Polen of een van de buurlanden, is Oskar u vast wel opgevallen: in zijn broek met zebrastrepen voert hij continu backflips en barspins uit. Waar haalt hij de energie vandaan, zult u wel denken. Nou, bijvoorbeeld uit ProArgi-9+ en e9!

“De Synergy-producten zijn een belangrijk onderdeel van mijn trainingsprogramma, omdat ze me helpen mijn grenzen als atleet continu te verleggen,” zegt Oskar.

Naast zijn onophoudelijke jacht naar adrenaline en nieuwe spectaculaire stunts, studeert Oskar ook nog eens fysiotherapie en luistert hij graag naar classic rock. Hij droomt ervan om de wereld rond te reizen, van de ene mountainbike-wedstrijd naar de volgende.

In zijn leven volgt hij de woorden van de Dalai Lama: “Om een positieve actie uit te voeren, moeten we hier een positieve visie ontwikkelen,” een benadering die perfect aansluit bij de waarden van Synergy.

Het is ons een eer dat ambitieuze en inspirerende atleten als Oskar hun trainingsprogramma's ondersteunen met de producten van Synergy. We zijn zeer benieuwd wat voor stunts Oskar binnenkort zal laten zien!
CONVERSATION

Instagram

Follow Us