Topatleet vertrouwt op het V3-systeem


Wie kennismaakt met de 70-jarige John McDermott, hoort al snel dat dit Synergy-teamlid van Ierse afkomst is. Wat men niet direct doorheeft, is dat John waarschijnlijk harder kan rennen dan u.

Momenteel heeft hij verschillende atletiekrecords op zijn naam staan in Ierland en het Verenigd Koninkrijk, variërend van de 200-meter sprint tot de 300-meter hordelopen en de tienkamp. Deze records zijn niet 50 jaar geleden gezet als u dat misschien dacht. Deze records zijn in de afgelopen jaren gezet. Afgelopen jaar kon John een aantal internationale medailles toevoegen aan zijn prestaties, en wel een gouden medaille voor de 300-meter hordelopen, een zilveren medaille voor de 400-meter hordelopen en een bronzen medaille voor de tienkamp tijdens de wereldkampioenschappen indoor atletiek in Boedapest.

Hij kwam uit tegen andere master-atleten in de leeftijdscategorie van 70-74 jaar en wordt gezien als een van de beste hardlopers in zijn leeftijdsgroep ter wereld. Van alle producten in de wereld die hij zou kunnen gebruiken om zijn atletische conditie op peil te houden, vertrouwt John volledig op Synergy’s V3-systeem—ProArgi-9+, Mistify en Phytolife.

"Voor topatleten is gezondheid en welzijn meer een zorg dan voor jongere atleten.  Geluk en genen spelen natuurlijk een belangrijke rol om fit en blessurevrij te blijven en ik waardeer zeer dat ik kan doen wat ik doe," aldus John.

Maar het draait om meer dan geluk. Het draait om passie voor de sport en vele uren trainen om zijn atletische conditie op eliteniveau te houden. Daarom vertrouwt John op het V3-systeem van Synergy om zijn training te maximaliseren.

"Ik geloof heilig in de V3-producten van Synergy voor de ondersteuning van mijn voeding, prestatieniveaus en algehele welzijn. Mijn dieet en trainingsroutine helpen me mijn concurrenten te verslaan die een paar jaar geleden sneller waren dan ik," zegt hij.

Dit jaar bereid hij zich voor op zijn deelname aan de World Masters Championships in Lyon, Frankrijk waar hij zal uitkomen in de tienkamp, de 300-meter hordelopen en de 400-meter sprint.

CONVERSATION

Instagram

Follow Us