Synergy krijgt één wereldwijde Facebook-pagina

Alle bestaande Synergy WorldWide Facebook-pagina's zijn nu verzameld onder de nieuwe wereldwijde pagina van Synergy op www.facebook.com/synergyworldwide.

Ongeacht of u in Azië, Europa of Noord-Amerika woont, u vindt alle interessante Facebook-posts vanaf nu op één URL.

De wereldwijde Facebook-pagina is zo opgezet dat internationale merken hun lokale fanpagina's kunnen behouden terwijl erv
aringen worden gelokaliseerd voor gebruikers van over de hele wereld. Wereldwijde pagina's hebben een collectief aantal 'Vind ik leuk's', maar de profielfoto, omslagfoto, berichten en taal verschillen per regio.

Als u in een gebied woont dat een regionale Facebook-pagina heeft, wordt u daar automatisch naartoe gestuurd vanaf de Synergy Facebook URL. Als u bijvoorbeeld in Rome woont, wordt u automatisch doorgestuurd naar de Italiaanse Facebook-pagina en niet naar de wereldwijde. Als u in een regio woont die geen Facebook-pagina heeft, wordt u automatisch doorgestuurd naar de wereldwijde pagina. Op de wereldwijde pagina wordt alleen informatie gepost die belangrijk is voor alle regio's.

Wilt u ook zien wat er gebeurt op de verschillende Synergy-markten over de hele wereld? Ga naar de Faecbook-pagina van SynergyWorldWide en klik op het pictogram rechts van de knop 'Delen'. Klik vervolgens op 'Regio's wijzigen' in het vervolgkeuzemenu. Vanaf hier kunt u de Facebook-pagina selecteren van het land van uw voorkeur. Het land dat u opslaat als 'Voorkeur', wordt de pagina die u ziet telkens als u de Facebook-pagina van Synergy bezoekt.

Als u de Synergy Facebook-pagina nog niet 'Leuk vindt', doe dat dan zo snel mogelijk. U ontvang live updates van het Synergy-leiderschap en raakt nog meer betrokken bij de Synergy-familie.

Deze wereldwijde pagina zal ons ook helpen onze wereldwijde fans dichter bij elkaar te brengen. We zijn erg blij met deze volgende stap in onze social media-strategie omdat wij als Synergy nu nog beter de kans krijgen ons uit te breiden en onze boodschap wereldwijd te verspreiden.


CONVERSATION

Instagram

Follow Us