Synergy wint voor de achtste opeenvolgende keer een prijs voor "Gezondst bedrijf"

Interactive Health beoordeelt elk jaar de lichamelijke gezondheid van medewerkers in 2000 bedrijven in de Verenigde Staten. Medewerkers van Synergy WorldWide, samen met medewerkers van Nature's Sunshine, maken deel uit van deze ondernemingen.

Interactive Health heeft acht jaar na elkaar Synergy en NSP benoemd als behorend tot de Gezondste bedrijven in Amerika in 2014. Minder dan 8% van de 2000 bedrijven die beoordeeld werden, kregen deze titel en er is maar één andere onderneming in de geschiedenis van Interactive Health die deze prijs acht opeenvolgende jaren ontvangen heeft.

Als een wellness-onderneming die de gezondheid van haar klanten boven alles zet, past Synergy WorldWide haar overtuigingen in de praktijk toe. De bedrijfsfamilie van Synergy bestaat uit personen die voortdurend hun gezondheid beoordelen en verbeteren. Niet lang geleden vormden medewerkers van Synergy een groep om op gewicht te blijven

met het SLMsmart-systeem, en het is hen gelukt. Elk jaar zijn medewerkers betrokken bij allerlei bedrijfsprogramma's die hen actief houden en bewust van hun dieetkeuzes. Daarnaast vormen Synergy-producten een wezenlijk deel van de dagelijkse routines van medewerkers en worden gezien als een hoeksteen van optimale gezondheid.


Gezonde medewerkers creëren een sterk, productief personeelsbestand.  Synergy WorldWide zet zich als doel om een voorbeeld voor gezondheid te zijn en zo een erfgoed op te bouwen. 

CONVERSATION

Instagram

Follow Us