Synergy sponsort Olympische roeicoach tijdens een vier maanden durende reis


Kjell Tore Solvang heeft het nationale roeiteam van Noorwegen gecoached en onder hem heeft het team drie Olympische gouden medailles, vier wereldkampioenschappen (goud) en vier Europese kampioenschappen (goud) gewonnen. Hij is de succesvolste coach in Noorwegen op het gebied van zomersporten. 


Omdat hij werkt met professionele topatleten weet Kjell dat er maar weinig grenzen zijn aan wat een lichaam kan presteren. Hij gelooft dat als je een ongekende fysieke prestatie wilt neerzetten, je niet veel meer hoeft te doen dan hard en continu trainen. Het draait allemaal om prioriteiten. En al heeft hij keer op keer overwinningen behaald met het coachen van roeiteams, hij gelooft dat hij nog zoveel meer kan presteren.

Daarom is Kjell op 2 mei 2015, slechts een paar dagen geleden, begonnen aan wat ongetwijfeld de uitdagendste en vermoeiendste reis van zijn leven zal zijn.

In de komende vier maanden zal Kjell 10 tot 12 uur per dag roeien rond de kustlijn van Noorwegen en via de Zweedse kust naar de grens met Rusland. Dit is niet alleen een ongelooflijke persoonlijke uitdaging, Kjell heeft een andere reden voor het ondernemen van deze reis: hij zamelt geld in voor kinderen met een hersentumor.

Hij zal zijn eten bij elkaar vissen, slapen op zijn boot of in een tent aan de kust en zijn uithoudingsvermogen op peil houden met de Synergy-producten, ProArgi-9+, Mistify, Phytolife en e9.

Zijn reis wordt gevolgd en uitgezonden op een van de belangrijkste televisiezenders in Noorwegen. Ook Synergy zal Kjells reis deze zomer volgen en vanuit ons hoofdkantoor in Utah en al onze andere locaties wereldwijd, zullen dragen wij hem een warm hart toe.

“Vraag niet om een eenvoudige reis, maar om een sterke rug.”
– Kjell Tore Solvang

CONVERSATION

Instagram

Follow Us