Nieuwe WebsitelookGeeft Boodschap van Synergy nog Beter Weer

De formule voor een gezond, succesvol en doelbewust leven begint met Synergy.  

Vandaag de dag gaat wellness niet meer alleen over langer leven. Het gaat over beter leven. Met Synergy kunt u alles uit uw gezondheid en levensstijl halen, waardoor u een buitengewoon leven kunt leiden.

We zijn zeer blij dat we onze nieuwe Synergy-website kunnen presenteren. Een site met een nieuwe look en feel die deze belangrijke boodschap uitdraagt via interessante merkelementen die de bezoeker visueel verbindt met de missie van Synergy WorldWide.

Zo gaat u naar het nieuwe synergyworldwide.com

Hier is een kort overzicht van een aantal van de belangrijkste verbeteringen.

Mobiel geoptimaliseerd

Laat uw laptop maar dicht, want nu kunt u zich aanmelden en shoppen bij Synergy op uw mobiele apparaat. Dit zat al een tijdje in de pijplijn en we stellen het zeer op prijs dat u zoveel geduld hebt gehad terwijl wij werkten aan het mogelijk maken van deze gebruikersfunctie.

Kleur

De primaire kleur van Synergy is nu het fellere blauw en dat komt terug op de hele nieuwe site. Dat betekent niet dat het eerdere donkerdere blauw helemaal verdwijnt; dat wordt namelijk de tweede kleur van Synergy.

Zeshoekige ‘S’ icoon
Dit icoon vervangt niet het Synergy-logo dat we allemaal kennen. Het 'S'-logo wordt gebruikt als secundair merkelement naast het Synergy-logo.

Bouwstenen

Het bouwstenenpatroon dat u op de advertenties op de homepagina ziet, is een grafisch element dat Synergy zal gebruiken in samenwerking met het visuele merk. Dit patroon is een modern design geïnspireerd op het moleculepatroon van Synergy dat onze boodschap van verbondenheid en wetenschap versterkt. Elk blok is de fundering voor het volgende en het symboliseert kracht en groei.

Moleculepatroon

Het moleculepatroon van Synergy is al jaren de basis van het merk. We hebben het patroon een beetje moderner gemaakt en het blijft de vertegenwoordiging van wetenschap en innovatie.

Zo gaat u naar het nieuwe synergyworldwide.com

CONVERSATION

Instagram

Follow Us