Opnieuw een recordjaar voor Synergy WorldWide

Synergy is een groeiende onderneming.

We blijven door onze continue groei en streven naar excellence een dynamisch bedrijf dat een flink woordje meespreekt in de sectoren Gezondheidssupplementen en Netwerkmarketing.We kondigen met trots aan dat Synergy in fiscaal jaar 2014 een recordbrekende groei heeft gehad. De omzet van Synergy heeft een spectaculaire sprong van 18,3% gemaakt volgens de fiscale jaarrekening van Nature’s Sunshine Products—dit succes hebben we te danken aan het management en de teamleden van Synergy in de gehele wereld.  Vooral de Japanse en Zuid-Koreaanse Synergy-markten hadden een grandioos jaar, en veel van het succes dat Synergy in 2014 behaalde, is te danken aan de fantastische inzet van hun teams.

De teamleden van Synergy zijn het levensbloed van de onderneming en we zijn er trots op dat we dit jaar hebben kunnen delen met zulke getalenteerde en hardwerkende mensen.  Elk succesvol jaar met Synergy wordt mogelijk gemaakt door de dagelijkse zakelijke activiteiten van onze teamleden die in de buitenwereld de visie verspreiden van Synergy op voortreffelijke gezondheid en financiële vrijheid en een betere levenskwaliteit in het algemeen.

“We voelen ons vereerd te worden vertegenwoordigd door een enthousiast netwerk van mensen die zich ervoor inzetten om niet alleen in hun eigen leven maar ook in dat van anderen om hen heen een positief verschil te maken”, aldus de president van Synergy WorldWide, Dan Norman.  “Onze groei in 2014 vormt het bewijs dat de mogelijkheden van Synergy geen grenzen kennen, en we zijn ervan overtuigd dat teamleden over de gehele wereld de lat hoger zullen blijven leggen.”

De inzet van teamleden gekoppeld aan het opmerkelijk leiderschap, de buitengewoon goede evenementen, de nieuwe producten die op de markt zijn gebracht en de missie Leave a Legacy hebben van 2014 een onvergetelijk jaar gemaakt.

Gefeliciteerd met het succes in 2014 en we kijken ernaar uit om te zien wat we in 2015 samen weer kunnen realiseren. 

CONVERSATION

Instagram

Follow Us