Synergy en fitness samenbrengen om anderen te helpen.

Synergy-teamlid Elin Holmen werd als tiener in Noorwegen kampioen junioren in langlaufen, een sport die uithoudingsvermogen en volledige lichaamskracht vergt. Haar intens niveau van activiteit in Brumunddal is niet verminderd sinds haar gloriedagen op de glooiingen. In tegendeel is ze nu in betere conditie dan ooit tevoren met afwisselende regimes van gewichtheffen, hardlopen, voetbal, golf, skiën, langlaufen en andere sporten.

Elin weet dat ze er zich als een vrouw in de dertig op moet richten om haar algemene gezondheid in top vorm te houden zodat ze haar fysiek en atletische capaciteiten later gemakkelijker op peil kan houden. Daarom houdt Elin zich, naast haar trainingsschema, aan ‘schoon eten’—wat betekent dat ze geen enkele geraffineerde of verwerkte levensmiddelen eet.

Toen de sponsor van Elin, Vegard Paulsen, haar met SLMsmart Meal Replacement bekendmaakte, wilde ze weten of de eiwitten en voedingsstoffen in het product haar zouden helpen energie te hebben op de sportschool en om op gewicht te blijven. Na een proefperiode aarzelde ze in november 2014 niet om lid te worden van het Synergy-team.

Met hulp van haar sponsor stelde ze een SLMsmart- en e9-presentatie samen en begon SLMsmart aan anderen te introduceren. Sinds die tijd heeft ze meer dan 35 mensen op SLMsmart-packs geactiveerd, wat betekent dat ze beide SLM 10 Club-bonussen heeft verdiend.

“Mijn doel is om hiermee andere mensen hun doelen te helpen bereiken”, zegt Elin. “Ik gebruik mijn expertise in fitness om deze mensen te helpen bij het opstellen van sport- en dieetprogramma's. Ik help hen elke week veranderingen te maken en ze weten dat wanneer ze ook vragen hebben, ze bij mij terecht kunnen. De mensen in mijn groep die hun programma volgen, zien goede resultaten met de producten voor zover de resultaten zichtbaar zijn. Ik doe het omdat ik vanwege mijn ervaring echt kan helpen.”

Elin helpt haar groep voor het grootste gedeelte via Facebook en plant individuele consultaties van een uur in met diegenen die meer aandacht nodig hebben om hun gewichtsbeheersingsdoelen te bereiken. Ze wil realistische trainingsschema's opstellen die bij de levensstijl van de individu passen.

Door de ervaringen die Elin tot nu toe heeft opgedaan, weet ze dat er een paar stappen zijn die haar geholpen hebben met haar succes in het delen van SLMsmart en e9:

TEAM SUPPORT
Kom zoveel mogelijk te weten over de producten en maak goed gebruik van de steun van je sponsor om je te trainen en al je vragen te beantwoorden.

WEES OPRECHT
Bouw vertrouwen op met degenen met wie je omgaat en bouw je geloofwaardigheid op door voor je gezondheid te zorgen.

DOE WAT JE ZEGT
Gebruik de producten van Synergy en volg het dieet en trainingsplan die je anderen aanbeveelt. Hierdoor zal je groep voelen dat het veilig is om de producten te gebruiken.

VAR PÅLITLIG
Geef zoveel steun als mogelijk. Degenen die een gewichtsbeheersingsdoel willen bereiken hebben een cheerleader nodig die kennis heeft en enthousiast is.

BLI ETT MED PRODUKTEN
Word het levende bewijs dat het product werkt.

“Het is verkeerd als je verkoopt om te verkopen en het product niet werkt”, zegt Elin.  “Daarom is het voor mij zo belangrijk om SLMsmart en e9 eerst zelf te proberen. Ik ontdekte hoe goed het werkte voor mijn training en ik wist dat ik mensen kon helpen die zowel hun conditie wilden verbeteren als hun gewicht wilden beheersen. Ik gebruik de producten op dezelfde manier waarop ik anderen vertel ze te gebruiken.”

CONVERSATION

Instagram

Follow Us