Volg uw Legacy Retrea-punten in Pulse

Geweldig nieuws Synergy-teamleden! Nu bent u altijd op de hoogte van het aantal Legacy Retreat-punten dat u verdient, simpelweg door in te loggen op uw Pulse-account. 

Deze punten worden in realtime aangepast, dus zodra u een punt hebt verdiend voor uw volledig betaalde droomvakantie met Synergy, bent u ervan op de hoogte.

Wilt u ook direct beginnen met het volgen van uw Legacy Retreat-punten? Volg dan deze stappen:

  1. Log HIER in bij uw Pulse-account.
  2.  Ga naar het kopje 'Performance' aan de linkerkant van het dashboard. Onder dit kopje ziet u boven 'Commission Summary' een nieuw vak met 'Legacy Retreat Points', OF 'Legacy Retreat Alumni'. Als u Elite VIP bent, ziet u het vak 'Legacy Retreat Alumni' en direct daaronder een vak met 'Legacy Retreat Elite VIP'.
  3. Bekijk de nummers aan de rechterkant van de nieuwe Legacy Retreat-vakken. Dit zijn uw Legacy Retreat-punten. Mensen die zich voor het eerst kwalificeren, hebben 10 punten nodig om te kwalificeren voor het Legacy Retreat. Alumni hebben 3 of meer punten nodig in de Performance-balk om zich opnieuw te kwalificeren, afhankelijk van hoe vaak zij hebben deelgenomen. Elite VIP-kwalificeerders hebben 6 of meer punten nodig in de Performance-balk.
Klik hiervoor meer informatie over kwalificeren.

We hopen dat deze nieuwe functie in Pulse het wat eenvoudiger maakt om uw Legacy Retreat-doelen in de gaten te houden. Het voor het eerst bijwonen van een Legacy Retreat, of aanwezigheid als alumni is een geweldige getuige van het succes van uw Synergy-bedrijf. Het is een belangrijke mijlpaal en we hopen dat u hard uw best doet aanwezig te zijn bij deze ultieme luxe reis. Veel succes en we hopen u van 7-11 januari 2016 te zien in Kona, Hawaii!

CONVERSATION

Instagram

Follow Us