Maaltijdvervanger voor spieropbouw?

U weet al dat deSLMsmart Meal Replacement (maaltijdvervanger) een heerlijke shake is waarmee u uw gewicht kunt controleren.* Maar wist u ook dat deze unieke formule meer is dan slechts een hulpmiddel voor gewichtsbeheersing?

SLMsmart Meal Replacement kan ook worden gebruikt door mensen die proberen meer spiermassa of spierdefinitie te krijgen of die streven naar een bepaalde fysiek.

Als u dit product presenteert, is het wellicht handig te vertellen dat de Meal Replacement kan helpen bij de transformatie van het hele lichaam, en niet alleen bij gewichtsbeheersing. In combinatie met een goed voedingspatroon en de juiste lichaamsbeweging voedt SLMsmart uw spieren met de eiwitten, vetten en koolhydraten die het nodig heeft om zich te ontwikkelen.

Zo werkt het:

Als u krachttraining of andere spierversterkende oefeningen doet, wordt spierweefsel afgebroken. De wei-, soja- en caseïne-proteïnen in de SLMsmart Meal Replacement worden op verschillende momenten door het lichaam verteerd en voeden de spieren. Het eten, of drinken, van een eiwitrijke maaltijd vlak voor het naar bed gaan en het verzadigen van de spieren met eiwitten is iets wat de meeste atleten doen om opgebouwde spieren te behouden en de opbouw van nieuwe spieren te ondersteunen.

Daarnaast bevat SLMsmart gezonde koolhydraten die het glycogeenniveau op peil houden en het lichaam voeden met de vitamines en mineralen van een volledige maaltijd.**

De SLMsmart-formule wordt wetenschappelijk ondersteund. Het is gecreëerd door het onderzoeks- en ontwikkelingsteam van Synergy, bestaande uit universitair opgeleide wetenschappers. Elk ingrediënt is voor een specifiek doeleinde toegevoegd aan de SLMsmart Meal Replacement.

Of u dus een gezond gewicht wilt bereiken of uw eiwitinname wilt verhogen ter ondersteuning van uw spieropbouw, Synergy heeft het product dat u zoekt.

Toe aan variatie? Geef uw Meal Replacement-shake een lekkere en leuke twist! We hebben een top vijf samengesteld van onze favoriete recepten die u kunt vinden in het Legacy eMagazine van december 2014. Hierkunt u ze zelf zien!


* Het vervangen van één maaltijd per dag in een energiebeperkt dieet met een maaltijdvervanger draagt bij aan het behoud van gewichtsverlies.  Het vervangen van twee dagelijkse maaltijden van een energiebeperkt dieet door maaltijdvervangers draagt bij aan gewichtsverlies.
** Positieve effecten worden verkregen als de consumptie van koolhydraten, van alle bronnen, maximaal 4 g per kg lichaamsgewicht bedraagt per dosis, en wordt ingenomen in de eerste 4 uur en niet later dan 6 uur na intensieve en/of langdurige lichamelijke inspanning die leidt tot spiervermoeidheid en de depletie van glycogeenopslag in skeletspieren.

CONVERSATION

Instagram

Follow Us