Prijsverhoging in Europa


Met ingang van 1 mei 2015 zal Synergy WorldWide Europa een prijsverhoging doorvoeren van 4% op alle voedingssupplementen. 

Sinds de oprichting in 1999 heeft Synergy zich uitgebreid in 29 internationale markten, zodat mensen wereldwijd vandaag nog kunnen kiezen een gezonder leven te gaan leiden en dit in de toekomst te kunnen blijven doen.

Onze rotsvaste toewijding aan deze missie vereist continue investering in iedere groeimarkt om te garanderen dat onze producten van een consistente hoge kwaliteit zijn en om tools en recources aan te bieden aan onze teamleden, zodat zij succesvol kunnen worden en blijven. In de afgelopen drie jaar is Synergy Europa onze voornaamste focus geweest voor het openen van nieuwe markten. We hebben extra personele ondersteuning ingezet, nieuwe producten gelanceerd en zwaar geïnvesteerd in evenementen en zakelijke promoties.

Deze investering naast de aanzienlijke waardevermindering van de euro ten opzichte van de Amerikaanse dollar in de afgelopen 8-12 maanden, hebben geresulteerd in een kostenstijging voor zakelijke activiteiten in Europa. Ondanks pogingen om operationele effectiviteit te vergroten, blijft de economische inflatie een factor en het is iets waar we ons af en toe aan moeten aanpassen. Voor Synergy Europa is dit de eerste prijsverhoging sinds de oprichting.

We waarderen uw begrip in dezen en kijken uit naar de vele toekomstige jaren waarin we Synergy Europa naar nieuwe hoogten gaan brengen.

CONVERSATION

Instagram

Follow Us