Zijn Synergy-producten biologisch?


Als het om voedingssuplementen gaat, vinden wij dat u niet minder dan de best mogelijke kwaliteit verdient. Daarom gaan wij wat dieper in op een van de vaakst gestelde vragen over onze producten, die wordt gesteld aan onze Customer Service en bij rondleidingen in ons bedrijf: "Zijn Synergy-producten biologisch?"

Zoals u waarschijnlijk wel weet, betekent de term 'biologisch' in dit verband dat een plant wordt geteeld zonder gebruik van synthetische chemicaliën. De uitgebreide audits van telers en de nauwkeurige grondstoffentests die onze kwaliteitscontroleurs uitvoeren, garanderen dat alle door ons gebruikte kruiden en overige grondstoffen voldoen aan de normen voor biologische producten. En omdat onze eigen tests al zo streng zijn, vinden wij het niet nodig om certificering van derden aan te vragen voor onze eindproducten. De certificering van biologische producten is voornamelijk bedoeld voor de marketing.

Waar mogelijk zoekt onze inkoopafdeling naar ingrediënten die gecertificeerd zijn als biologische producten. Maar dit is niet mogelijk voor alle ingrediënten. Bepaalde planten worden niet op boerderijen geteeld maar in het wild geoogst, en aan deze planten kan geen biologische certificering worden toegekend. Andere kruiden kopen wij in het buitenland in, en er zijn niet veel landen buiten de VS met duidelijke normen voor biologische certificering. Wij doen alleen zaken met leveranciers die voldoen aan onze strikte kwaliteitseisen. De uitgebreide inspecties en onderzoeken waaraan wij elke leverancier en diens producten onderwerpen, helpen garanderen dat de door ons verwerkte kruiden voldoen aan biologische normen.

Met een product van Synergy WorldWidekoopt u gegarandeerd een product dat vrij is van residuen van kunstmest, pesticiden of andere verontreinigingen.

En bedenk ook dat als een onafhankelijke organisatie een product aanbiedt met een biologische certificering, dit niet automatisch betekent dat het product hoogwaardige ingrediënten bevat. Zelfs ingrediënten met een biologische certificering kunnen nog verontreinigingen bevatten, die zijn opgenomen vanuit water dat op onbekende wijze bij de planten is gekomen. Uitsluitsel hierover krijgt u alleen met de tests die Synergy uitvoert volgens de strengste voorschriften voor kwaliteitsbeheer in onze branche.

U kunt erop vertrouwen dat wij producten van de best mogelijke kwaliteit aanbieden, die voldoen aan de strengst mogelijke normen voor zuiverheid.

CONVERSATION

Instagram

Follow Us