Datums voor Team Manager Academy zijn vastgesteld voor 2016!

Besluit om deel te nemen aan dit jaars Team Manager Academy, op 16-19 juni!


De Team Manager Academy 2016 vindt plaats van 16 tot en met 19 juni in het Interalpen-Hotel Tyrol, bij het Oostenrijkse bergdorpje Seefeld. Omgeven door onvergetelijk Oostenrijks berglandschap kunt u persoonlijke leiderschapstraining volgen, waarmee u uw Synergy-bedrijf naar een hoger peil tilt. 
                                                                                   
Om in aanmerking te komen voor Team Manager Academy moet u:

1. Uw rank voor het eerst naar Team Manager verhogen tussen juni 2015 en mei 2016 – OF –

2. Als een sponsor, de Team Manager-titel ten minste één keer behouden tussen juni 2015 en mei 2016 en een persoonlijk gesponsord teamlid hebben die in aanmerking komt voor TMA – OF –

3. Uw rank verhogen in vergelijking met uw voorgaande rank als u TMA 2015 bijwoonde.

Team Manager Academy zal met een heerlijk welkomstdiner beginnen. De volgende dag worden teamleden geïnspireerd door dynamische training door leiders van Synergy en bedrijfsgasten. Ook zullen aanwezigen deelnemen aan een teamopbouwende activiteit die hun leiderschapsvaardigheden zullen uitdagen; het is ook een geweldig kader om oude vrienden weer te zien en nieuwe vrienden te maken.  Iedereen zal gedag zeggen tijdens een mooi diner om dit waardevolle weekeinde af te sluiten.

Klik hier om een impressie te zien van de TMA 2015.

Wij hopen dat velen van jullie zich kwalificeren en de Team Manager Academy van dit jaar zullen bijwonen, zodat dit de grootste Academy wordt die Synergy ooit heeft georganiseerd!

CONVERSATION

Instagram

Follow Us