Team Elite: Maurizio Biasci

Felicitaties aan Maurizio Biasci, Team Elite van Synergy in Italië!

Maurizio begon zijn carrière in netwerkmarketing negen jaar geleden en houdt er met het jaar meer van. Eerst vond hij netwerkmarketing aanlokkelijk omdat het kansen biedt aan mensen die hard willen werken en daarom energieke mensen aantrekt. Hij waardeert nu hoe snel nieuwe teamleden beloningen kunnen winnen voor hun doorzettingsvermogen en toewijding.

"Ik zeg tegen mijn vrienden en distributeurs dat ze de eerste twee of drie jaar hard moeten werken en dat ze daar dan meer dan twintig jaar laten nog de vruchten van zullen plukken", verteld Maurizio.

Sinds hij zich heeft aangesloten bij Synergy, is hij snel in ranking omhoog gegaan door zijn harde werk, door vastbeslotenheid om te leiden door voorbeeld en door de grondbeginselen van duplicatie toe te passen.  Hij is ervan overtuigd dat allen hun doelstellingen kan behalen zolang zij vanuit hun hart spreken en een echte passie hebben voor de producten en visie die Synergy aanbiedt.

Maurizio gelooft ook in een sterke groepsdynamiek.  Hij werkt eraan om sterke relaties aan te moedigen in zijn team. Hij voelt een persoonlijke verantwoordelijkheid voor het succes van zijn teamleden en doet alles om hen te ondersteunen.

"Wanneer een distributeur beslist om deel van mijn team te worden," zegt Maurizio, "legt hij wezenlijk zijn toekomst en die van zijn gezin, in mijn handen. Daarom voel ik een persoonlijke verantwoordelijkheid voor hun beslissing om zich bij Synergy aan te sluiten en werk ik met hen om er zeker van te zijn dat ze de stappen nemen om zo veel mogelijk succes te kunnen boeken."

Als een nieuwe Team Elite gelooft Maurizio in het winstgevende beloningsplan dat Synergy biedt en ook in de ongeëvenaarde integriteit van de producten.  Hoewel het behalen van de nieuwe ranking een eer was, heeft hij zijn vizier al gericht op het worden van Pearl Executive.  "Ik geloof in altijd je ogen op het doel gericht houden en nooit terugkijken. Stop nooit tot je de top hebt bereikt."

CONVERSATION

Instagram

Follow Us