Elite Honors in de spotlight

Het Elite Honors-programma is in volle gang en teamleden hebben hun bedrijven weten te versterken dankzij helder gedefinieerde maandelijkse doelen.

In september hebben 330 Europese teamleden zich gekwalificeerd voor Elite Honors. Dat betekent dat ten minste 330 nieuwe distributeurs zijn aangemeld en meer dan 1000 klanten zich hebben verbonden aan de producten van Synergy. Teamleden die zich hebben gekwalificeerd voor Elite Honors hebben zich gerealiseerd dat het Elite Honors-beloningsmodel datgene was wat ontbrak aan hun bedrijf.

We willen iedereen die succes heeft behaald via Elite Honors, van harte feliciteren!

Hier zijn een paar inzichten van onze nieuwste Elite Honors Qualifiers over hun succes met het programma:

Kim Bradley, Verenigd Koninkrijk
“Als je zelf Elite Honors behaalt, houdt dat in dat je alle leden van je team op de lange termijn helpt. Leiden door het goede voorbeeld is immers een van de basisprincipes voor het opbouwen van een succesvol bedrijf. Als je laat zien hoe het kan, niet slechts voor één maand maar vele maanden achter elkaar, bouw je zelfvertrouwen op. En dat slaat over op de mensen die jou volgen. Je activiteiten resulteren dan in groter enthousiasme, meer momentum en meer financiële zekerheid voor alle betrokkenen. Ik ben erg enthousiast over mijn toekomst bij Synergy en ik weet zeker dat dit een beslissend jaar wordt voor iedereen die de uitdaging van Elite Honors aangaat.”


Marlis Hoffmann, Duitsland
“Het Elite Honors-programma is een fantastische toevoeging aan onze zakelijke structuur. Het ondersteunt onze missie om naar onze klanten te luisteren en samen met hen een oplossing voor hun zorgen te vinden. De persoonlijke aandacht voor elk van onze klanten met diens eigen behoeften, stimuleert vertrouwen en loyaliteit van hun kant. Tevreden klanten vertellen anderen over hun positieve ervaringen, en dat ondersteunt dan weer de stabiele groei van onze netwerken. De Elite Honors Club bevordert samenwerking binnen het team en individuele ondersteuning voor iedere nieuwe distributeur, waardoor nieuwe distributeurs ook snel voordelen verkrijgen door verkoop van producten en groei van hun bedrijf.”

Sari Pulkka, Finland
“Meteen nadat ik was teruggekeerd van de bijeenkomst in Rome, kon ik al zien hoeveel succes anderen hadden in het Elite Honors-programma. Dat was voor mij een inspiratie om mij ook te kwalificeren. Ik was erop gericht om te leiden door het goede voorbeeld te geven, maar het is daarnaast ook fijn om erkenning te krijgen voor mijn werk. Voor mijn maandelijkse kwalificatie is dat een echte motivatie. De Go Elite Bonus is een extra voordeel voor mensen die al een solide strategie hanteren om hun bedrijf op te bouwen. Het is fantastisch om een doel voor ogen te hebben, maar het moet ook gewoon leuk zijn om je Synergy-ervaringen met anderen te delen! Het was een fantastisch gevoel om te vertellen over mijn eigen positieve ervaringen met het product en anderen te helpen die producten te kiezen waar zij het meeste baat bij hebben. Je eigen energie en houding zijn aanstekelijk – dus blijf ontspannen, durf te genieten en je zult zien dat je je kwalificeert voor Elite Honors voordat je er erg in hebt!” 

Klik hier voor meer informatie over het kwalificeren voor Elite Honors.

CONVERSATION

Instagram

Follow Us