Teamleden verdienen hoogste Go Elite-bonus


Begin november waren twee Synergy-distributeurs en partners uit Oostenrijk de eerste teamleden die de hoogste Go Elite-bonus van €1200 hebben gewonnen. Dat betekent dat ze zich in een maand en 10 of meer Elite Honors-kwalificeerders hebben gesponsord.

Van harte gefeliciteerd Pearl Executive Franz Friess en teamleider Corinna Fröwein! Deze voorbeeldige leiders hebben bewezen dat het verdienen van de hoogste Go Elite-uitbetaling mogelijk is, als je maar gefocust en vastbesloten bent. Een speciale felicitatie gaat uit naar Franz. In oktober overschreed hij de hoogste Go Elite-bonuskwalificatie, omdat hij 11 Elite Honors-kwalificeerders sponsorde.

Corinna en Franz zijn niet onvoorbereid aan de Elite Honors-uitdaging begonnen. Na de lancering van Elite Honors tijdens de Summit 2015, hebben zij de hoofden bij elkaar gestoken en een gedetailleerd plan gemaakt wat het bereiken van hun doelen een stuk eenvoudiger maakte, aldus Corinna. En al maakte hun plan de uitdaging 'eenvoudiger' het was zeker niet 'eenvoudig'. Ze waren continu onderweg en maakten lange dagen om hun doel te bereiken.

Franz wist vanaf het begin dat hij het eerste Europese teamlid wilde zijn dat ten minste 10 Elite Honors-kwalificeerders zou sponsoren in een maand. Het was voor hem uitermate belangrijk om de mensen die hij managet, te laten zien wat er mogelijk is met dit nieuwe bedrijfsmodel.

"Ik weet absoluut zeker dat het Elite Honors-beloningsmodel de kracht heeft om alles te veranderen," aldus Franz. "Ik heb veel nieuwe teamleden gezien die hun verdiensten vieren. De meeste van mijn Elite Honors-kwalificeerders waren eigenlijk nieuwe teamleden. Zodra ik ze had aangemeld, stimuleerde ik hen om zich te kwalificeren voor Elite Honors."

Corinna organiseert bijeenkomsten bij jaar thuis en geeft openbare presentaties om mensen meer te vertellen over Elite Honors. Volgens haar hebben veel van de teamleden in haar downline zich gecommitteerd om alles te doen wat in hun vermogen ligt om zich te kwalificeren, omdat ze weten dat het de beste manier is om hun bedrijf op te bouwen. Corinna en Franz besteden een groot deel van hun tijd aan het ondersteunen van hen die toewerken naar Elite Honors.

Zowel Corinna als Franz weten dat het Elite Honors-bedrijfsmodel werkt, omdat ze er zelf getuige van zijn. Hun commissie is in de afgelopen twee maanden gegroeid, omdat ze actief werken aan hun Synergy-bedrijf samen met het merendeel van hun team.

 "Geloof in jezelf en luister niet naar de stem in je hoofd die zegt dat het je toch niet gaat lukken." "Ik wilde mensen laten zien dat iedereen in Europa deze bonus kan verdienen. Ik heb niet een van de hoogste titels in Synergy, maar ik heb wel het hoogst mogelijke bedrag weten te verdienen via de Go Elite-promotie."

Corinna als Franz hopen dat Elite Honors ook op de lange termijn een belangrijk deel blijft van Synergy. Franz is Corinna dankbaar voor haar onvermoeibare inzet en sterke geloof en noemt haar de 'superster' van Oostenrijk.

Go Elite-bonussen zijn al twee maanden te verdienen en Synergy heeft nu al meer dan €42.000 uitbetaald. Klik hier om meer te weten te komen over de Go Elite-bonus.

En vergeet niet; u hebt tot 29 februari 2016 om uw voordeel te doen met de Go Elite-bonuspromotie!


CONVERSATION

Instagram

Follow Us