Elite Honors in de spotlight

Het Elite Honors-programma is in volle gang en teamleden hebben hun bedrijven weten te versterken dankzij helder gedefinieerde maandelijkse doelen.

In september hebben 330 Europese teamleden zich gekwalificeerd voor Elite Honors. Dat betekent dat ten minste 330 nieuwe distributeurs zijn aangemeld en meer dan 1000 klanten zich hebben verbonden aan de producten van Synergy. Teamleden die zich hebben gekwalificeerd voor Elite Honors hebben zich gerealiseerd dat het Elite Honors-beloningsmodel datgene was wat ontbrak aan hun bedrijf.

We willen iedereen die succes heeft behaald via Elite Honors, van harte feliciteren!

Hier zijn een paar inzichten van onze nieuwste Elite Honors Qualifiers over hun succes met het programma:

Halldor Kolbeins, IJsland
"Ik ben enorm blij met de motivatie die mijn team krijgt van het Elite Honors-programma. Ik vind het geweldig om dit systeem uit te leggen aan nieuwe teamleden, ze te tonen hoe het hen helpt om een succesvolle business op te bouwen voor de lange termijn. Daarnaast is het fantastisch dat er ook op de korte termijn een financiële beloning is, voor het werken aan ons zakelijk succes en voor het samenwerken om iedereen daarin te laten delen. Mijn team is dol op het Elite Honors-systeem!"

Harm-Aike Hollmann, Duitsland
"Elite Honors is essentieel voor het opbouwen van je business. Het maakt het zoveel makkelijker om een stevig fundament te leggen, waarmee je succes voor de lange termijn bevordert. Het is niet alleen een goede aansporing voor nieuwe teamleden om snel hun business op te zetten, maar ook voor de ervaren teamleden om te blijven werken aan het uitbreiden van hun klantenbestand. Wij bezorgen klanten positieve ervaringen met producten die aan hun behoeften voldoen, en daarmee scheppen we een sterke band en versterken we het vertrouwen tussen klanten en teamleden." 

Tina Fleming, Ierland
"Met Elite Honors beloont Synergy ons voor een meer klantgerichte benadering. Daarmee geven we onze klanten weer grip op hun eigen gezondheid en welzijn, met de ondersteuning van een teamlid of sponsor die hen tijdens deze reis begeleidt. Ik heb ruim 20 jaar beroepservaring in holistische gezondheidszorg en deze benadering, zonder druk op de klant, lijkt mij alleen maar logisch. Wij bieden mensen echt holistische zorg doordat we ons richten op wat het beste is voor hen, in plaats van onze eigen wensen voorop te stellen en de noodzaak om onze business te laten groeien.  Het Elite Honors-systeem geeft mij een concreet doel en motiveert me daarmee om nog meer succes te behalen. Persoonlijk wil ik ook een verschil maken, bij iedere klant weer opnieuw, zodat ik de wereld beter achterlaat."

CONVERSATION

Instagram

Follow Us