Zomerpromotie huidverzorgingsproducten

De zon en zomerwarmte kunnen schade toebrengen aan uw huid, maar onze huidverzorgingslijn Elemence biedt alles wat u nodig hebt om uw huid gezond en gevoed te houden. Verzorg uw huid deze zomer met de wetenschappelijk geformuleerde huidverzorgingsproducten van Elemence.

Van 6 juli tot 31 augustus 2015 kunnen teamleden uit geselecteerde Europese landen deze nieuwe set huidverzorgingsproducten van Elemence kopen voor slechts:

$145, 75 CV


Elemence reinigingsgel verfrist de huid en reinigt het me een lichte, zachte foam.

Elemence gezichtsscrub reinigt diep met een zachte, effectieve scrubactie.

Elemence hydraterende toner is een pH-evenwichtige formule die onzuiverheden op milde wijze reinigt en de huid voorbereidt op verzorgende behandelingen en moisturizers.

Elemence herstellend complex herstelt de huid en beschermt tegen schade die wordt veroorzaakt door blootstelling aan uv-straling en schadelijke milieu-effecten.

Elemence vernieuwend serum hernieuwt en verstevigt de huidskleur en zorgt voor een jeugdige teint. 

In aanmerking komende teamleden kunnen tot drie sets per bestelling kopen. Des te meer sets u koopt, des te beter de prijs!

1 set: $145
2 sets: $280
3 sets: $415

Prijs is inclusief verzending, btw en alle van toepassing zijnde tarieven. 

Wees er snel bij! Bel de klantenservice op 08002900013 en bestel direct!

U kunt ook het bestelformulier voor de Zomerpromotie huidverzorgingsproducten naar onze klantenservice sturen. Verzenden kan via:

E-mail: NetherlandsCS@synergyworldwide.com
Fax: 08002900014

Klik hier voor de Elemence flyer!

Nota bene: teamleden moeten hun normale maandelijkse autoshipbestelling doorvoeren om hun voordeel te kunnen doen met deze aanbieding. Productlabels zijn in het Engels. Teamleden die dit product kopen, importeren het persoonlijk vanuit de V.S. naar hun eigen markt. Dat betekent dat verzendtijden langer zijn dan normaal. Deze promotie is niet beschikbaar in Finland en IJsland.

CONVERSATION

Instagram

Follow Us