Elemence Stap Drie: Behandelen

Elemence herstellend complex. Of u een jonge of oudere huid hebt, deze speciale behandeling beschermt tegen schade die is veroorzaakt door uv-straling en schadelijke milieu-invloeden. Het is een krachtige combinatie van geavanceerde enzymen en plant- en algenextracten die het DNA van de huid gezond houdt, het natuurlijke herstel van de huid bevordert en de huid helpt de schadelijke effecten van giftige stoffen van buitenaf en cellulaire stress van binnenuit tegen te gaan. Dit vierde-generatie complex vertegenwoordigt de toekomst van huidwetenschap en biedt zeer geavanceerde bio-beschermende, omgevingsherstellende eigenschappen die de jeugdige processen van de huid herstellen.

Elemence vernieuwend serum hernieuwt en verstevigt de huidskleur en zorgt voor een jeugdige teint. Met het ouder worden of met blootstelling aan de zon, kan ongelijke of overmatige melanine-aanmaak verkleuring en andere problemen veroorzaken.  Om dit tegen te gaan, hebben we dit vernieuwde serum gemaakt met een combinatie van unieke peptiden, organische materialen en plantenextracten. Het product werk doelgericht op specifieke huidcellen om verkleuring te verminderen en celaanmaak en collageenproductie te stimuleren, waardoor de huid herleeft en verstevigt.


Bel de klantenservice op 08002900013 en bestel direct!

U kunt ook het bestelformulier voor de Zomerpromotie huidverzorgingsproducten naar onze klantenservice sturen. Verzenden kan via:

E-mail: NetherlandsCS@synergyworldwide.com
Fax: 08002900014

Klik hier voor de Elemence flyer!

Nota bene: teamleden moeten hun normale maandelijkse autoshipbestelling doorvoeren om hun voordeel te kunnen doen met deze aanbieding. Productlabels zijn in het Engels. Teamleden die dit product kopen, importeren het persoonlijk vanuit de V.S. naar hun eigen markt. Dat betekent dat verzendtijden langer zijn dan normaal. Deze promotie is niet beschikbaar in Finland en IJsland.

CONVERSATION

Instagram

Follow Us