We presenteren de julie 2015 editie van het Legacy eMagazine!

We zijn al weer halverwege het jaar en Synergy Europa heeft hard gewerkt aan de verwezenlijking van de groeivisie die we hebben uitgesproken tijdens de Summit 2014 in Barcelona. We hopen dat het Q2 Legacy eMagazine u inspireert om nog beter te presteren in aanloop naar de Summit 2015 in Rome!


We hebben net de Team Manager Academy afgesloten en was een groot succes! In het eMagazine vindt u een video met een samenvatting van de TMA!

Teams in heel Europa werken hard aan hun strategieën en doelen, en plukken de vruchten van hun inzet. Ook u kunt uw contactvaardigheden verbeteren en als gevolg daarvan, floreren. Wij vertellen u hoe.

Werkzaamheden in het Hughes Center for Research and Innovation zijn in volle gang en wij delen met u wat er allemaal gebeurt.

Waarom u aanwezig zou moeten zijn bij de Summit 2015 in Rome? Hier zijn wat feiten van Synergy-leiders. Dit en meer in dit eMagazine!

Hebt u een uitgave gemist? Geen probleem! Scroll naar de onderkant van de homepagina van het Legacy eMagazine en klik op de vervolgkeuzelijst in het midden van het scherm.

Gefeliciteerd met een succesvol tweede kwartaal en veel plezier met lezen!

CONVERSATION

Instagram

Follow Us