Elemence getuigenissen van topleiders


Terwijl de Europese Synergy-markten hun voordeel doen met de Elemence-zomerpromotie voor huidverzorgingsproducten, leren ze snel waarom mensen over de hele wereld vertrouwen op de producten van Elemence voor de ondersteuning van een gezonde huid met een natuurlijke glans. Klik hier voor alle details over de promotie.

Topleiders van Synergy gebruiken de Elemence-lijn nu al jaren en hebben alleen maar goede woorden voor de prestaties van deze wetenschappelijk geteste producten:

Dianne Leavitt, Double Presidential Executive
“Ik ben helemaal weg van het Elemence-huidverzorgingssysteem van Synergy. Het zijn de beste huidverzorgingsproducten die ik ooit heb gebruikt en ik wil geen dag meer zonder. Mijn 50e verjaardag is aanstaande en ik ben me nu meer dan ooit bewust van de huid van sommigen van mijn vrienden van dezelfde leeftijd - ik zie echt het verschil tussen hun huid en de mijne. Ik ben zo dankbaar dat mijn huid er nog zo jong uitziet. Ik weet dat dit komt door de wetenschap waarop deze geweldige producten gebaseerd zijn. Ik ben overtuigd!"

Ji-yoon An, Pearl Executive
“Elemence-producten zijn perfect voor mij. De gezichtsscrub is zelfs geschikt voor mijn gevoelige en zwakke huid. Het verwijdert de dode huidcellen op zachte wijze en ik heb geen last van irritaties of allergische reacties. Het is mild genoeg, maar maakt een groot verschil. Ik ben daarnaast weg van het feit dat het vocht vasthoudt. Een klein beetje maakt voor mij een enorm verschil. Ik kan niet meer zonder."

Roxanne Seely, Pearl Executive
“Wat ik vooral geweldig vind van Elemence, is dat mijn huid zo schoon aanvoelt. Zacht, jong en erg schoon. Het is mild genoeg, zodat het mijn huid niet uitdroogt. Ik voel echt dat mijn huid verzorgd wordt. Elemence laat nooit een vettig gevoel achter - het voelt gewoon erg schoon. Ik vind het fijn dat ik zo goed voor mijn huid kan zorgen. En altijd als ik geconfronteerd wordt met zoiets geweldigs, wil ik het delen met zoveel mogelijk mensen."Sun-young Lee, Teammanager
"Tijdens mijn vorige baan in een duty free-winkel had ik de mogelijkheid om veel verschillende huidverzorgingsproducten te proberen. Maar mijn huid was in die tijd erg droog en ruw. Ik had veel onzuiverheden en puistjes die ik niet weg kon werken met make-up. Daarnaast waren de producten maar heel kort vochtinbrengend. Ik heb het gevoel dat de verzorgingsproducten van Elemence veel dieper in mijn huid doordringen en ik voel dat ze echt werken. Naast dat ik huidverzorgingsproducten van Elemence gebruikte, gebruikte ik ook andere producten van Synergy om te ontgiften. Ik wilde gezonder zijn dan voorheen, niet alleen van buiten, maar ook van binnen. Het is andere mensen ook opgevallen en ze vertellen me dat mijn huid er gezonder en schoner uitziet. Ik ben zeer tevreden met de Elemence-lijn, vanwege de fantastische, ongekende resultaten.”

Soon-yong Park, Teamdirecteur
“Ik hoor vaak van anderen dat mijn huid er zo schoon en gezond uitziet. Voor ik Elemence gebruikte, was mijn gezichtshuid erg droog en ik had grote poriën en mee-eters op mijn neus. Ik had daarnaast veel sproeten en donkere vlekken. Nu begin ik elke dag met de reinigingsgel. Het voedende koksolie-extract met zuurgraad geeft mijn droge huid voldoende vocht. De gezichtsscrub heeft mijn grootste zorg (mee-eters op mijn neus) weggenomen. Daarnaast brengt het mijn huidstructuur in balans. Vervolgens breng ik de hydraterende toner aan. Ik gebruik de hydraterende toner vaak en consistent. Dankzij de toner voelt mijn huid in balans. Tenslotte licht de vernieuwde serum mijn huid op. Ook het herstellende complex heeft een enorm verschil gemaakt. Ik ben zeer tevreden. Na het gebruik van de producten van Elemence, is de conditie van mijn huid ongekend verbeterd.”

CONVERSATION

Instagram

Follow Us