Elemence Stap Een: Reinigen

De eerste stap voor een mooie teint, is het grondig reinigen van de huid, waarbij u alle vuil, bacteriën, make-up- en olieresten verwijdert.

Elemence reinigingsgel zuivert en verfrist de huid met een natuurlijke combinatie van reinigende ingrediënten. De gel reinigt de huid grondig, zonder dat het ruw of agressief aanvoelt. Het bevat een mengsel van citroenmelisse en hondsroos dat kalmeert en van nature vochtinbrengend werkt. Het gaat veroudering door vrije radicalen tegen met behulp van Braziliaanse acaibes, antioxidanten, plantensterolen en anthocyanen. Het normaliseert de natuurlijke olieaanmaak van uw huid, maar bovenal voedt het uw huid en is het vrij van schadelijke parabenen en chemicaliën.

Elemence gezichtsscrub voor essentiële diepe reiniging en effectieve scrubactie. Deze geavanceerde reiniger verwijdert overtollige oliën en onzuiverheden die zich op de huid verzamelen en de poriën verstoppen. Exfoliërende micro-korreltjes van natuurlijke jojoba, scrubben de dode huidcellen weg die de huid een mat en verouderd voorkomen geven. Deze minuscule, perfect ronde korreltjes maken de gevoelige huid glad en zuiver zonder hem te beschadigen. We hebben een royale hoeveelheid zeezout toegevoegd, die de huid voedt met vitale mineralen en spoorelementen. Vitaminen die veroudering tegengaan en plantaardige elementen die nieuwe kracht geven, zorgen voor een gezonde huid.


U kunt ook het bestelformulier voor de Zomerpromotie huidverzorgingsproducten naar onze klantenservice sturen. Verzenden kan via:

E-mail: NetherlandsCS@synergyworldwide.com
Fax: 08002900014

Nota bene: teamleden moeten hun normale maandelijkse autoshipbestelling doorvoeren om hun voordeel te kunnen doen met deze aanbieding. Productlabels zijn in het Engels. Teamleden die dit product kopen, importeren het persoonlijk vanuit de V.S. naar hun eigen markt. Dat betekent dat verzendtijden langer zijn dan normaal. Deze promotie is niet beschikbaar in Finland en IJsland.

CONVERSATION

Instagram

Follow Us