Direct Selling Association (Organisatie voor directe verkoop) erkent NSP en Synergy als topbedrijf

De moedermaatschappij van Synergy WorldWide, Nature’s Sunshine Products (NSP), werd door de Direct Selling Association (DSA) erkent als een van de 20 grootste directe verkoopbedrijven in de Verenigde Staten; dit was gebaseerd op de netto-omzet van 2014 in de VS. 

De president van DSA, Joseph N. Mariano, reikte de prijs tijdens de jaarvergadering van DSA in San Antonio, Texas uit aan Gregory L. Probert, voorzitter en CEO van Nature’s Sunshine.

“Deze prijs getuigt van het geweldige werk van fantastische teamleden van Synergy en distributeurs van NSP; en van de steun die ze van management krijgen”, aldus Probert. “We hebben een geschiedenis van 43 jaar als innovator en industriële leider op het gebied van gezondheid en welzijn, en we zijn enthousiast om aan dit erfgoed toe te voegen door Nature’s Sunshine and Synergy tot nieuwe en zelfs grotere hoogten te laten groeien.

Volgens het verslag van de DSA over groei- en marktvooruitzichten voor 2015, vertegenwoordigt de welzijnscategorie de grootste productgroep binnen het direct verkoopkanaal, met een groei van 21,4% in 2007 tot 30,1% in 2014.

“Het is niet verrassend dat welzijnsproducten voorop blijven lopen in het directe verkoopkanaal”, voegde Probert eraan toe. “En met onze nadruk op innovatieve, op wetenschap gebaseerde producten van topkwaliteit, is Synergy WorldWide goed gepositioneerd om van deze trends te profiteren nu meer mensen de voordelen van een gezonde levensstijl begrijpen en nastreven.”

“Ik wil Nature’s Sunshine en Synergy WorldWide feliciteren, niet alleen met hun lange levensduur en lijst van successen, maar ook voor hun toewijding aan hun distributeurs, klanten en de DSA”, zei Mariano. “Door samen te werken met toonaangevende bedrijven zoals deze, blijven we ervoor zorgen dat ethische manieren van zakendoen en klanttevredenheid prioriteiten zijn op de markt.”


CONVERSATION

Instagram

Follow Us