Wereldkampioen karate krijgt competitief voordeel van Synergy-producten


Cathy McAleer is zowel geestelijk als lichamelijk een taaie vrouw, en ze is een elite-atleet in gemengde vechtkunsten. Haar schema staat vol met alles wat met karate te maken heeft, van zichzelf en andere karate karatekampioenen trainen tot het vervullen van belangrijke rollen in de karate-bedrijfsvoering in heel Ierland.

Ze is de oprichter van NIKA (Nothern Ireland Karate Academy) en exploiteert twee clubs in Queens Leisure Complex Holywood en Stormont Pavillon, waar ze helpt met het trainen van wereld-, Europese, Britse en Ierse kampioenen. Geen van deze verantwoordelijkheden vormen echter een voltijdse baan. Ze werkt op dagelijkse basis als de algemeen directeur van een van de Virgin Active Health Clubs in Noord-Ierland. Naast certificatie in sportmassage, heeft Cathy een bachelor graad in sportmarketing.

Prestaties:

  • Wereldkampioen WKC Kata 2014
  • Wereldkampioen Kumite Karate 2014
  • Zilveren medaillewinnaar WKC 2014
  • Europese kampioen WKN Volledig contact kickboksen 2014
  • WKN loting voor K1-wereldkampioen 2014
  • Tien jaar achter elkaar ongeslagen kampioen van Noord-Ierland
  • Derde Dan Karate-instructeur en nationale coach voor Noord-Ierland


"Veel mensen vragen me hoe ik daar allemaal tijd voor heb en ook de energie heb om aan wedstrijden mee te doen en te trainen", zegt Cathy. "Het productenaanbod van Synergy maken een groot verschil."

Cathy begon in juni 2014 met het gebruik van het V3-systeem en ondervond na drie weken al geweldige voordelen.  Haar trainingsschema is intensief en kan veel schade aan haar lichaam doen, maar de producten van Synergy maken het mogelijk voor haar om met meer regelmaat en prima herstel te trainen. Zo kon ze zichzelf pushen om 10 kilometer in plaats van 5 kilometer te rennen, hoewel ze geen enthousiaste renner is.

Al de contacten die Cathy heeft in de atletische wereld in Ierland hebben haar geholpen om een indrukwekkend volume klanten bij elkaar te brengen door het delen van Synergy-producten.
Cathy's volgende vechtwedstrijd is tijdens de World Open Martial Arts Games in Genève in september, waar ze mee zal doen in kickboksen.

"Eenvan mijn doelen is om twee wereldtitels in twee verschillende sporten te behalen, en ik hoop dat die droom op 13 september werkelijkheid wordt", zegt Cathy. "Elk van de producten van Synergy draagt op een andere manier bij aan mijn succes. Heel hartelijk dank, Synergy, voor jullie producten van wereldklasse!"

Wij wensen jou veel succes, Cathy, en we zijn er trots op dat je deel uitmaakt van de Synergy-familie!

CONVERSATION

Instagram

Follow Us