Laatste kans voor de zomerpromotie huidverzorgingsproducten

Deze zomer kunt u eruitzien en zich voelen als de beste met de producten in de Elemence-huidverzorgingslijn. Deze parabeenvrije producten met natuurlijke botanische en verzachtende ingrediënten zijn samengesteld om te voeden, reinigen en mooi te maken—welk huidtype u ook heeft.

Wat betekent parebeenvrij?

Parabenen zijn chemische bewaarmiddelen die in de meeste cosmetische producten gebruikt worden, waaronder alle producten die gebruikt worden om iemands uitstraling te herstellen, van shampoo tot mascara. De meeste gebruikte parabenen zijn butylparaben, propylparaben en  methylparaben, maar vaak wordt er in een enkel product meer dan één parabeen gebruikt om de formule tegen microorganismen te beschermen.

Hoewel deze parabenen zeer doeltreffend zijn in het conserveren van cosmetische producten, wordt er al jaren gespeculeerd of dit chemische middel wel of niet schadelijk is. Er kan over gedebatteerd worden of het wel of niet schadelijk is, maar Synergy heeft besloten om het probleem te vermijden door de zachts en veiligst mogelijke ingrediënten te gebruiken.
Alle producten in de Elemence-lijn zijn met natuurlijke ingrediënten en wetenschappelijke technologie geformuleerd en doelgericht op alles dat uw huid nodig heeft om er beeldschoon uit te zien. Ontdek de huidverbeterende kracht van Elemence-producten en zie het verschil in hoe uw huid eruitziet en aanvoelt.

Maar kom er snel bij, de promotie is alleen tot 31 augustus beschikbaar!CONVERSATION

Instagram

Follow Us