Regels voor Onbevreesd en Succesvol Contact Maken door Peppe Lucio, Pearl Executive

Mensen vanuit heel Europa willen weten wat het geheim is van mijn succes in netwerkmarketing. Mijn antwoord is simpel en altijd hetzelfde: verdubbeling. Hoe verdubbel je? Spreek dagelijks met anderen, doe dat met passie en stop nooit met het doen van deze twee dingen.

Leren hoe u contact maakt met mensen en hoe u met hen communiceert, is een van de moeilijkste onderdelen van deze business. Maar zodra u een formule hebt gevonden om aansluiting te krijgen, komt de rest vanzelf.

Wees niet bang
Het delen van de kansen die Synergy biedt, is uw belangrijkste doelstelling. Als we levens willen veranderen, moeten we leren onbevreesd te zijn en om te praten.

Als u echt gelooft in wat u doet, zou het eenvoudig moeten zijn om iemand te benaderen en te zeggen, "Hallo, hoe gaat het? Ik wil u graag iets vertellen over een prachtig project waaraan ik werk met een bijzonder bedrijf. Ik heb niet meer dan 15-20 minuten van uw tijd nodig."

De mensen die u aanspreekt, moeten uw energie voelen. We willen niet werven om te werven, maar omdat we iets willen opbouwen dat blijvend is. En we moeten dit elke dag weer doen, terwijl we al doende leren wat wel en wat niet werkt.

Wees bereid om het gesprek aan te gaan
Het maakt niet uit waar u bent: in een bar, de trein, de sportschool of de supermarkt, u moet te allen tijde bereid zijn met iemand het gesprek aan te gaan over Synergy. U weet maar nooit of de volgende persoon de zakenpartner is waar u al lang naar op zoek was. Als u geen contact maakt met de mensen om u heen, loopt u misschien een belangrijke kans mis.

Ik ben continu onderweg en zie dagelijks nieuwe gezichten. Vaak praat ik met de persoon die naast mij zit in de trein en ik vertel hem of haar dat ik onderweg ben naar een afspraak om een interessante zakelijke kans te bespreken. Ik geef die persoon mijn kaartje en vraag of ik wat brochures en productmonsters mag sturen naar hun huisadres en of ik later weer contact met hen op mag nemen. Het uitbouwen van uw bedrijf begint met het woord, "Hallo".

Heb zinvolle gesprekken
Veel van mijn collega's maken de fout om aan het begin van het gesprek gelijk te beginnen over de producten. De kans is groot dat de persoon die u aanspreekt met een productaanbieding niet geïnteresseerd is of al een ander merk producten gebruikt. Vervolgens loopt het gesprek dood.

Begin uw gesprek met uitleggen dat er een bedrijf bestaat, Synergy WorldWide, en dat dat bedrijf het vermogen heeft hun leven te veranderen. Later hebt u nog genoeg tijd om de producten te introduceren. Vertel uw contact dat u werkt aan een project dat hun leven kan verbeteren. Dit is een echte kans, niet het zoveelste bedrijf dat probeert geld aan hen te verdienen. Als u bewijst dat uw hoofddoel is om anderen te helpen zichzelf te verbeteren, zult u merken dat er beter naar u geluisterd wordt.

Vraag hen vervolgens wat zij uit deze kans zouden willen halen. We moeten meesters zijn in het ons verplaatsen in andere mensen. Als u een goede aansluiting hebt met uw contacten, hun hart een beetje sneller doet slaan en hun geest en passies tot leven weet te wekken, is de kans groot dat zij zich bij ons aansluiten. Als we hen kunnen helpen die gebieden in hun leven te vinden waar Synergy een verbetering kan betekenen, krijgen zij beter inzicht in het grotere doel van Synergy WorldWide, namelijk het nalaten van een erfgoed.

Misschien wel het meest betekenisvolle dat u kunt delen met een mogelijke distributeur, is uw eigen succesverhaal: wat u deed voor u zich aansloot bij Synergy WorldWide en welke verbeteringen u sindsdien hebt ervaren. Oefen het vertellen van uw verhaal in 1-2 minuten. Mensen zijn meer geneigd om te leren als er bewijs is dat deze kans voor u goed heeft uitgepakt.

Maar boven alles is ons doel het verbeteren van levens via financiële vrijheid. Het product is de motor die ons de kans geeft financieel onafhankelijk te worden. Vóór we een product verkopen, verkopen we een leven met ongekende mogelijkheden.

Stop nooit met zoeken
Stel u voor dat u door een drukke straat loopt en uw zoon loopt vlak achter u. U kijkt achterom, maar kunt hem niet vinden. Loopt u door? Natuurlijk niet! U gaat direct naar hem op zoek. U doet alles in uw macht om hem te vinden. Dezelfde vastberadenheid hebt u nodig voor uw Synergy-bedrijf.

Vaak leven we ons leven doelloos terwijl we eenvoudigweg proberen door de dagen heen te komen. De meeste mensen laten het leven aan zich voorbij gaan. Veel mensen hebben dromen, maar het behalen van die dromen is vaak onmogelijk, omdat ze niet de middelen hebben om ze na te streven. Ik vertel nieuwe contacten altijd dat om iets te bereiken in het leven, zij zichzelf moeten veranderen. Ik wil dat mensen weer gaan dromen. We leven in een wereld waarin we niet meer dromen en ik wil dat mensen weten dat wij de tools hebben waarmee zij weer kunnen dromen.

CONVERSATION

Instagram

Follow Us