De weg van een klinische trail

Op dit moment zijn wetenschappers met witte jassen aan en veiligheidsbril op, in het Hughes Center for Research and Innovation hard aan het werk om het aanbod en de werkzaamheid van Synergy WorldWide-producten te verbeteren.


Werkzaamheid is een woord dat vaak wordt gebruikt tijdens het bespreken van productformuleringen en het verwoordt precies dat waar Synergy WorldWide zich op richt: het creëren van producten waarvan de werking wetenschappelijk is bewezen. Een werkzaam product is een product dat exact doet wat het moet doen, en de producten van Synergy zijn gemaakt om u een volledig en vertrouwd gezondheidssysteem te bieden in uw leven.

"Het is gemakkelijk om te zeggen dat een product werkt, maar wij hebben bewijs dat een product werkt," aldus Dr. Joseph Lamb, de medisch directeur van het Hughes Center. "Dankzij ons lab kunt u uw zakenpartner vertellen over de unieke ingrediëntencombinaties en over hoe deze producten niet zomaar zijn gemaakt door drie mannen in een vergaderzaal met een paar medische boeken bij de hand en beperkte financiële middelen. Ons doel is om waardevolle producten en productinformatie te bieden aan zoveel mogelijk groepen."

Het is onmogelijk om te weten hoe effectief producten zijn als we ze niet testen op mensen, daarom zijn de klinische laboratoria van het Hughes Center onmisbaar voor de toekomstige ontwikkeling van Synergy WorldWide en de productlijn. Het proces voor het opstarten van een klinische trail is uitvoerig en vereist maanden van voorbereiding. Neem een kijkje achter de schermen van het klinische proces dat onze wetenschappers doorlopen om te bewijzen dat de producten van Synergy de beste zijn in de voedingssupplementenindustrie.

Het idee
Alle klinische trails beginnen met een aha-moment. Als de klinische teams van Synergy een substantieel idee ontwikkelen gebaseerd op de belangrijkste voedings- en gezondheidsbehoeften van de moderne wereld, beginnen ze met het combineren van veilige ingrediënten en doen ze zelfstudie. Als het onderzoeksteam een formulering ontdekt waarover ze tevreden zijn, maken ze een afspraak met de onafhankelijke beoordelingsraad die bestaat uit bedrijfsexecutives en werknemers van verschillende bedrijfsafdelingen en bespreken ze of het betreffende product zakelijke gezien zin heeft.

Het protocol
Elke klinische trail heeft duidelijke richtlijnen nodig. Er worden vragen gesteld, zoals: "Wie trekken we aan en testen we? Hoeveel testpersonen hebben we nodig? Hoe oud moeten de testpersonen zijn? Zijn ze in het algemeen gezond genoeg om deel te nemen? Hoe instrueren we de testpersonen over het nemen van het product? Welke informatie willen we verzamelen?" Het protocol doorloopt verschillende conceptfasen en wordt in detail onderzocht door verschillende bedrijfsafdelingen. Deze afdelingen stellen tal van extra vragen: "Is het onderzoek uniek? Is het ethisch? Is dit de beste demografie voor testpersonen?" om vast te stellen hoe invloedrijk de trail zal zijn voor teamleden die het product willen marketen als klinische trail. Als alle vragen zijn beantwoord en georganiseerd in een protocol, wordt het protocol naar een externe ethiek commissie gestuurd voor input en goedkeuring.

De testpersonen
Op basis van de uiteindelijke instructies van het protocol, gaat het klinische team op zoek naar de juiste testpersonen. Vaak worden testpersonen gevonden binnen de muren van Synergy WorldWide en Nature's Sunshine. Als een meer specifieke groep testpersonen vereist is, publiceert het klinische team het onderzoek met de hulp van het marketingteam om testpersonen te zoeken binnen de specifieke demografie. Als de groep is geselecteerd, komt elke testpersoon naar het laboratorium voor een eerste bijeenkomst waar het doel van de trail en het productgebruik wordt uitgelegd. Daarnaast wordt de persoon onderzocht om er zeker van te zijn dat hij/zij gezond genoeg is om deel te nemen. Afhankelijk van het onderzoek gaat de testpersoon meermalen tijdens de trail naar het laboratorium om resultaten te bespreken, of een keer aan het einde van de trail.

De gegevens
Gedurende de klinische trail worden duizenden datapunten verzameld, waaronder fysieke monsters. Een onderzoek met 20 testpersonen kan meer dan 560 individuele monsters opleveren. Deze monsters worden in twee vriezers bewaard en elke vriezer is groot genoeg om meer dan 45.000 monsters in te bewaren. De monsters worden op -80° celsius bewaard om de zuiverheid van elk monster te waarborgen. Het klinische team gebruikt extra testgroepen in de wetenschappelijke teams van Synergy en NSP om de verzamelde proeven te evalueren met behulp van een aantal testen. Een biologisch beschikbaarheidsonderzoek bijvoorbeeld, toont de mate en snelheid waarmee een potentieel product wordt opgenomen door het menselijk lichaam. Het meten van stikstofoxide in het bloed vertelt ons of een testpersoon goede voedingsstoffen binnenkrijgt of niet. Een EndoPAT is een niet-invasieve test om de gezondheid en risicofactoren voor cardiovasculaire gezondheid te testen. Dit zijn slechts een paar voorbeelden van letterlijk honderden testen die uitgevoerd kunnen worden om de veiligheid en werkzaamheid van onze producten te beoordelen.

De conclusie
Als elk monster is geanalyseerd, worden onderzoeksresultaten verzameld en geëvalueerd voor statistische betekenis. Het klinische team moet de impact van het nieuwe product meten en vaststellen of het klaar is voor de markt. Elk detail dat wordt uitgevoerd in een klinische trail is in afwachting van deze resultaten.

De resultaten die uit de laboratoria van het Hughes Center komen, hebben het potentieel snelle groei te creëren in de markten van Synergy, en dankzij hun kennis en kundigheid is de informatie die onze briljante wetenschappers kunnen ontdekken, eindeloos. Alleen dankzij het innovatieve onderzoek dat wordt uitgevoerd in het Hughes Center kan het ware potentieel van de eigendomsrechtelijk beschermde formuleringen van Synergy ontgrendeld worden.

CONVERSATION

Instagram

Follow Us