Miriam Kim, vicepresident – GM Korea

Synergy WorldWide is verheugd om de aanstelling van Miriam Kim als vicepresident van Synergy WorldWide aan te kondigen. 

Miriam zal de GM voor Korea blijven en ook lid worden van het Executive Team om dit groeiend bedrijf te helpen leiden en de weg wijzen.

Miriam Kim is al sinds 2009 een ongelofelijke aanwinst voor Synergy WorldWide. Haar talenten op het gebied van leidinggeven en organisatie waren een belangrijke reden voor het succes in de Koreaanse markt en haar vaardigheid om een effectieve ondernemingsstrategie op te stellen en uit te voeren zullen bijdragen aan een positieve toekomst voor teamleden in Korea en daarbuiten.

Met een indrukwekkende carrière van 30 jaar in management, marketing en administratie, heeft Miriam een reputatie opgebouwd die gebaseerd is op de beste principes in de business. Haar voorbeeld van vriendelijkheid, eerlijkheid en arbeidsethos is tijdens haar hele carrière door haar stafleden en medewerkers gewaardeerd, en wordt nu gewaardeerd bij diegenen die nu met haar werken bij Synergy.

Miriam heeft een bachelor- en masterdiploma van de  Konkuk Universiteit in Seoul, Zuid-Korea. Ze is vloeiend in het Engels en heeft een passie voor literatuur en dienstverlening.  Ze is gericht op de groei van Synergy WorldWide en zijn missie om mensen te helpen een erfgoed op te bouwen.

CONVERSATION

Instagram

Follow Us