Hoeveel hebt u verdiend met SLMsmart-promoties?

Elke dag ontvangen wij formulieren voor de SLMsmart-activeringsuitdaging en SLM10 Club van teamleden zoals u! De lijst van leden die in aanmerking komen voor de SLM 10 Club begint te groeien en tientallen teamleden verhogen—of zelfs verdubbelen—hun maandelijkse commissies.

Felicitaties voor de eerste leden die in aanmerking komen voor de SLM 10 Club.

Vegard en Randi Skjørstad (Noorwegen)
Lena Ljungdahl (Zweden)
Sally MacLeod (Verenigd Koninkrijk)
Helena Hemming (Finland)
Giuseppe Lucio (Italië)

Ook u hebt de mogelijkheid om lid te worden van de SLM 10 Club door eenvoudig nieuwe klanten en teamleden te activeren op SLMsmart-pakken. U herinnert zich niet alle gegevens over de SLMsmart-promoties? Hier is een snelle samenvatting!
SLMsmart-activeringsbonus
Verdien €100 voor elke 3 NIEUWE distributeurs/klanten die u sponsort op een 200 or 500 CV SLMsmart-activeringspak. De bonus verloopt op 31 december 2014!

Belangrijke mededeling: Om voor deze bonus in aanmerking te komen MOETEN alle nieuwe klanten en teamleden activeren op een SLMsmart-ACTIVERINGSPAK, niet een SLMsmart-combopak.

SLMsmart-uitdagingsbonus
Verdien €200 voor elke 3 NIEUWE distributeurs/klanten die op zijn minst het 120 CV autoship SLMsmart-pak voor twee opeenvolgende maanden bestellen nadat ze een SLMsmart-activeringspak hebben besteld.  Deze bonus verloopt op 28 februari 2015!


SLM 10 Club
Verdien €150 voor elke 10 NIEUWE distributeurs/klanten die u sponsort op een 200 or 500 CV SLMsmart-activeringspak. Als lid van de SLM 10 Club ontvangt u een SLM 10 Club-speldje en wordt u uitgenodigd op een VIP-diner tijdens de 2015 Kickoff event. De bonus verloopt op 31 december 2014!

U kunt de formulieren voor de SLMsmart-activeringsuitdaging en SLM 10 Club vinden op de tab Hulpmiddel (Resource) in Pulse. U kunt ze ook hier vinden:

Formulier voor de SLMsmart-activeringsuitdaging
Formulier voor de SLM 10 Club

Zend de formulieren via e-mail aan uw vertegenwoordiger van de Synergy-klantenservice om uw Synergy-inkomen te verhogen.

Klik hier voor meer informatie over de SLMsmart Activation Challenge
Klik hier voor meer informatie over de SLM 10 Club

CONVERSATION

Instagram

Follow Us