Datums voor Team Manager Academy zijn vastgesteld voor 2015!

Besluit om deel te nemen aan dit jaars Team Manager Academy, op 25-28 juni!


Team Manager Academy van 2014 wordt gehouden in het Interalpen Hotel in Tirol, een stadje verscholen in de Oostenrijkse alpen. Hier ervaart u het toppunt van de Oostenrijkse schoonheid terwijl u persoonlijke leiderschapstraining ontvangt die u zal helpen om uw Synergy-bedrijf uit te laten blinken. 
                                                                                   
Om in aanmerking te komen voor Team Manager Academy moet u:

1. Uw rank voor het eerst naar Team Manager verhogen tussen juni 2014 en mei 2015 – OF –

2. Als een sponsor, de Team Manager-titel ten minste één keer behouden tussen juni 2014 en mei 2015 en een persoonlijk gesponsord teamlid hebben die in aanmerking komt voor TMA – OF –

3. Uw rank verhogen in vergelijking met uw voorgaande rank als u TMA 2014 bijwoonde.

Team Manager Academy zal met een heerlijk welkomstdiner beginnen. De volgende dag worden teamleden geïnspireerd door dynamische training door leiders van Synergy en bedrijfsgasten. Ook zullen aanwezigen deelnemen aan een teamopbouwende activiteit die hun leiderschapsvaardigheden zullen uitdagen; het is ook een geweldig kader om oude vrienden weer te zien en nieuwe vrienden te maken.  Iedereen zal gedag zeggen tijdens een mooi diner om dit waardevolle weekeinde af te sluiten.  

Klik hier om de TMA 2014 video te zien

Wij hopen dat een groot aantal mensen die zich voor TMA kwalificeren, Team Manager Academy voor dit jaar zullen bijwonen en het de beste maken die we tot dusver hebben gehad.

We zien uit naar uw deelname aan dit memorabele weekeinde!

CONVERSATION

Instagram

Follow Us