De koploper van Centraal-Europa bereikt Diamond Executive!

Hakan Cetin, een van de belangrijkste leiders van Synergy Europa, heeft zijn business één stap dichter naar Presidential Executive gebracht: hij is nu de allereerste Diamond Executive in Centraal-Europa.

Hakan ontdekte netwerkmarketing toen hij 25 was, op het moment dat hij in zijn vierde jaar was als student van de faculteit Scheikunde van de Technische Universiteit in Dortmund. Hij hoopte dat hij een financieel pad kon vinden dat hem de flexibiliteit zou bieden om van zijn leven te genieten in plaats van zijn leven lang te moeten zwoegen. Hij werkte voor drie bedrijven die al snel failliet gingen.

Op het moment dat Hakan op het punt stond zijn carrière in netwerkmarketing voorgoed te beëindigen, belde zijn vriend en sponsor William Martin hem keer op keer over de mogelijkheden die Synergy WorldWide bood. De zesde keer dat hij belde, luisterde Hakan eindelijk naar Williams aanbod en hij was onder de indruk van wat William hem vertelde. Eén week nadat Hakan een distributeur voor Synergy werd, vloog hij naar de VS om zijn upline te ontmoeten en te horen wat Synergy-oprichter Dan Higginson te zeggen had.

"Die ontmoeting heeft mijn leven veranderd!" zei Hakan. "Ik ben zo dankbaar dat William Martin mij deze kansen heeft gegeven. Het heeft zoveel voor mij betekend. Dan Higgins is precies het soort persoon dat ik bewonder."

Hakan zei dat hij vanaf de eerste week als teamlid wist dat Synergy WordWide speciaal was, en een bedrijf dat de tand des tijds kon weerstaan op grond van de waarden en filosofie die het uitstraalt en, natuurlijk, de geweldige producten. Hakan begon zeven jaar geleden met een dagelijks ProArgi-9+ regime en voelt zich nu jonger dan tien jaar geleden. Hij ziet hoe Synergy-producten niet alleen zijn eigen leven, maar ook de levens van anderen met wie hij deze deelt een nieuwe invulling geven. Elke nieuwe getuigenis die hij hoort, bevestigt voor hem dat Synergy WorldWide niet dezelfde kant op zal gaan als bedrijven waarvoor hij eerder werkte.

Hij is ervan overtuigd dat Synergy één van de volgende miljardenbedrijven in de branche van netwerkmarketing zal worden vanwege de solide fundering.

"De tijd om een business met Synergy te beginnen is nu beter dan ooit", zei Hakan. "De toekomst heeft er nog nooit zo goed uitgezien. We gaan van het ene recordjaar naar het andere."


Hakan wijst op de lancering in september 2014 van SLMsmart en e9, gericht op de twee grootste markten ter wereld - gewichtsbeheer en energie. De prima resultaten die in Duitsland, Oostenrijk en Slovenië na de lancering geboekt werden, houden direct verband met deze fenomenale producten, zei Hakan, maar de vaart is er nog lang niet uit. Hij moedigt alle teamleden aan om zich echt hard in te zetten met de nieuwe producten deze komende maanden, want er gaan zeker bijzondere dingen gebeuren.

Het onwrikbare werkethos dat Duitsland en Oostenrijk, inclusief het fantastische team van Hakan, dit laatste jaar aan de dag hebben gelegd, heeft Hakan op de positie van Diamond Executive doen belanden. Hij bedankt iedereen in zijn netwerk die hem heeft geholpen dit nieuwe succesniveau te bereiken. Hij dankt ook zijn vrouw, die zijn grootste steun is en hem heeft geholpen zijn doelen en dromen te realiseren. Hoewel William Martin in 2014 overleden is, denkt Hakan vaak aan hem en de drastische verandering die deze man in zijn leven en de levens van duizenden anderen heeft veroorzaakt.

"Als je houdt van wat je doet en erin gelooft, blijf volhouden!" zei Hakan. "Als je een strategie en een sterk team achter je hebt staan met dezelfde doelstellingen, is succes slechts een kwestie van tijd."

De meest recente doelstellingen van Hakan heeft hij ruimschoots overschreden, zegt hij, en hij is duidelijk erg trots op zijn team in Centraal-Europa: zij hadden 159 ranking-promoties in oktober 2014, waaronder twee promoties naar Pearl Executives. Zijn langetermijndoel is om 10 mensen te helpen hun absolute financiële vrijheid te realiseren tegen december 2016.

"Het leven kent fases van falen en succes," zegt Hakan, "daarom geef je niet zomaar op als het even moeilijk wordt. Er komen snel betere tijden. Richt je meer op het verbeteren van je zwakke punten dan op het bedrag op je bankrekening en je zult ontdekken dat je inkomen groeit terwijl jij groeit."

CONVERSATION

Instagram

Follow Us