Een door Synergy gesponsorde wielrennner breekt het UCI-record

Mathias Brändle, een 24-jarige professionele wielrenner uit Oostenrijk, die lid is van het door Synergy gesponsorde team IAM Cycling, brak het record van Union CyclisteInternationale (UCI) door in één uur 51,582 km te fietsen. Deze afstand breekt het eerdere record van Jens Voigt met 0,742 km.


Brändle bereikte zijn doel in de aanwezigheid van 900 toeschouwers op de 200-meter wielerbaan van het World Cycling Center in Aigle, Zwitserland. Hij vertelde dat de steun van het publiek hem hielp de finish in het oog te houden en dat hij daardoor zijn concentratie nooit verloor.

"Hoe dichter bij het einde van het uur, hoe gemakkelijker het is, want je weet dat het bijna over is en dat je pijn aankan", zei Brändle. "Eerst was ik er na 30 minuten zeker van dat ik het kon doen, maar toen had ik een moeilijke fase. Ik hoopte dat ik me kon herstellen en op het laatst was dat genoeg. Ik ben er erg blij mee."


Deze ongelooflijke prestatie is het echte bewijs van de klasse atleten die door Synergy WorldWideworden gesponsord. Atleten zoals Brändlevertrouwen op de producten van Synergy en hebben deze nodig om te presteren op het niveau dat Brändletentoonstelde tijdens zijn record brekende wedstrijd.

In een interview met de General Manager van Synergy Scandinavië, Bengt Emanuelsson, zei Brändle dat hij dankbaar is voor wat ProArgi-9+ voor zijn gezondheid en conditie gedaan heeft in alle aspecten van het wielrennen, maar is voornamelijk blij met hoe het zijn prestaties in wedstrijden heeft geholpen.

"Tijdens het etappes rijden kan ik met ProArgi-9+ normale spierfunctie behouden – het helpt vermoeidheid en uitputting tegengaan", zei  Brändle. "Dit maakt alles uit."

Het is een eer voor Synergy WorldWide om atleten zoals MathiasBrändle te ondersteunen op weg naar de top en we willen Brändle en het IAM Cycling team feliciteren met deze uitstekende prestatie. Er zijn zeker nog meer grote prestaties op komst.

CONVERSATION

Instagram

Follow Us