Volg de voortgang van uw Elite Honors in Pulse

Bij de lancering van Elite Honors hebben we een beknopt, eenvoudig te navigeren trackingsysteem gecreëerd op het dashboard van uw Pulse-account. Als u zich aanmeldt bij uw Pulse-account zult u een nieuwe functie zien die u bijstaat in uw streven om u te kwalificeren voor Elite Honors en zo het potentieel van uw Synergy-bedrijf optimaal te benutten.

Hier zijn een aantal zaken die u moet weten om beter inzicht te krijgen in de tracker:

 1. Klik op de knop 'Meer informatie' in de rechterbovenhoek voor de Elite Honors-flyer en het -werkblad. In dit document leest u alles over hoe u zich kwalificeert voor Elite Honors.
 2. De TC 1-volumebalk geeft weer hoeveel volume u hebt verzameld in Tracking Center 1 in de huidige maand
  • Vergeet niet dat u 600 CV in TC 1 moet hebben om te kwalificeren
 3. De activeringsbalk geeft weer hoeveel nieuw distributeursvolume u hebt verzameld in de huidige maand
  • Vergeet niet dat u 200 CV in activatievolume moet hebben om te kwalificeren.
 4. Binnenkort beschikbaar: De Go Elite-bonusbalk geeft weer hoeveel nieuwe en oude teamleden u persoonlijk hebt gesponsord die gekwalificeerd zijn voor Elite Honors. Deze balk geeft ook weer wat het bonusbedrag is dat u verdient bij uw volgende commissie-uitbetaling, gebaseerd op hoeveel EHQ-teamleden u hebt gesponsord.
 5. Hebt u een actief Autoship-template? Dit kunt u zien in de module linksonder.
 6. Terwijl u een Elite Honors Qualifying-professional wordt, ziet u het aantal keren dat u zich kwalificeert omhoog gaan, elke maand dat u voldoet aan alle EHQ-eisen in de module rechtsonder.
 7. Ten slotte, hebt u zich deze maand gekwalificeerd voor Elite Honors? We geven u een eerlijk antwoord in de rechterbovenhoek met een groene 'ja' of een rode 'nee'. U weet dus altijd waar u aan toe bent.
Veel plezier met kwalificeren!

CONVERSATION

Instagram

Follow Us