Volg de voortgang van uw Elite Honors in Pulse

donderdag, september 24, 2015

Bij de lancering van Elite Honors hebben we een beknopt, eenvoudig te navigeren trackingsysteem gecreëerd op het dashboard van uw Pulse-account. Als u zich aanmeldt bij uw Pulse-account zult u een nieuwe functie zien die u bijstaat in uw streven om u te kwalificeren voor Elite Honors en zo het potentieel van uw Synergy-bedrijf optimaal te benutten.

Hier zijn een aantal zaken die u moet weten om beter inzicht te krijgen in de tracker:
 1. Klik op de knop 'Meer informatie' in de rechterbovenhoek voor de Elite Honors-flyer en het -werkblad. In dit document leest u alles over hoe u zich kwalificeert voor Elite Honors.
 2. De TC 1-volumebalk geeft weer hoeveel volume u hebt verzameld in Tracking Center 1 in de huidige maand
  • Vergeet niet dat u 600 CV in TC 1 moet hebben om te kwalificeren
 3. De activeringsbalk geeft weer hoeveel nieuw distributeursvolume u hebt verzameld in de huidige maand
  • Vergeet niet dat u 200 CV in activatievolume moet hebben om te kwalificeren.
 4. Binnenkort beschikbaar: De Go Elite-bonusbalk geeft weer hoeveel nieuwe en oude teamleden u persoonlijk hebt gesponsord die gekwalificeerd zijn voor Elite Honors. Deze balk geeft ook weer wat het bonusbedrag is dat u verdient bij uw volgende commissie-uitbetaling, gebaseerd op hoeveel EHQ-teamleden u hebt gesponsord.
 5. Hebt u een actief Autoship-template? Dit kunt u zien in de module linksonder.
 6. Terwijl u een Elite Honors Qualifying-professional wordt, ziet u het aantal keren dat u zich kwalificeert omhoog gaan, elke maand dat u voldoet aan alle EHQ-eisen in de module rechtsonder.
 7. Ten slotte, hebt u zich deze maand gekwalificeerd voor Elite Honors? We geven u een eerlijk antwoord in de rechterbovenhoek met een groene 'ja' of een rode 'nee'. U weet dus altijd waar u aan toe bent.
Veel plezier met kwalificeren!

Synergy WorldWide

Some say he’s half man half fish, others say he’s more of a seventy/thirty split. Either way he’s a fishy bastard.