Legacy Award recipients of 2015!


Will Martin Hope of Synergy

Roman Robeczko
Roman is een van de meest gedreven teamleden uit Polen. Hij is een grote steun voor zijn team en weet wat ze nodig hebben om succesvol te zijn. Roman was majoor in het leger en is nu gepensioneerd. Zijn werkervaring maakt hem een uitstekende leider van zijn Synergy-leger.

Team EBALI – Bostjan Pilej en Irena Kladivar
Dit echtpaar is een team dat vanaf het begin hun leiderschapscapaciteiten heeft getoond. Ze hebben zelfs geïnvesteerd in persoonlijke ontwikkelingstrainingen om betere teamleiders te worden. Het was dankzij deze volharding dat Synergy de Sloveense markt betrad en zonder de steun van Bostjan en Irena zou deze markt niet zijn waar het vandaag de dag is. Het stel mist zelden een training of evenement van Synergy omdat ze volgens hen zeer belangrijk zijn voor het creëren van een succesvol bedrijf. Onlangs waren ze voor de derde keer bij de Team Manager Academy en ze werken er hard aan zich te kwalificeren voor de Legacy Retreat,

Helena Hemming
Helena behaalde de hoogste ranking van alle Finse kwalificeerders in de Race for Rome-promotie en ze heeft gedurende beide promotieperioden de SLM 10 Club gehaald. Ze is gepassioneerd over het SLMsmart-programma en heeft veel mensen geholpen met het behalen van hun doelen met de producten. Ze helpt iedereen die ze leert kennen en heeft alle kwaliteiten die nodig zijn om succesvol te worden binnen Synergy.

Jens Tamlagsrønning
Integriteit en loyaliteit - dat zijn de sterke punten die Jens kenmerken. Hij stelt hoge eisen aan zichzelf en is een van de meest ethische en betrouwbare mensen binnen Synergy. Hij staat bekend als iemand die graag de touwtjes in handen heeft, maar dan op de best mogelijke manier. Jens is georganiseerd en nauwgezet en laat niets aan het toeval over. Hij belt zijn sponsor liever een keer te vaak dan te weinig. Zijn presentaties zijn indrukwekkend en behoren tot de beste in de markt.
Linnéa Byrkjeland
Al is Linnéa een jong Synergy-teamlid, ze is een rolmodel voor iedereen die met haar samenwerkt. En al heeft ze al genoeg tegenslag te verwerken gehad, ze is sterk en gaat altijd door met een positieve instelling. Ze belooft een voorbeeldig leider te worden en laat haar positieve stempel achter op alles waar ze haar talent en tijd voor inzet, terwijl ze anderen helpt met het realiseren van een gezonder leven.

Humanitarian Award

Claudio Luongo
Claudio is een leider die erkent dat niet iedereen zo'n gelukkig leven leidt als hij en het is voor hem belangrijk om terug te geven. Hij sloot zich aan bij Synergy om een ambassadeur te zijn voor de 'Leave a Legacy'-missie en streefde vervolgens projecten na waarmee hij mensen kan helpen die minder geluk hebben dan hij, terwijl hij de kansen van Synergy voor hen toegankelijk maakt. Claudio organiseerde (op eigen kosten) een evenement om geld in te zamelen voor de Italiaanse National Association Against Neuroblastoma, dat mensen helpt die zijn getroffen door een agressieve vorm van kinderkanker. En in plaats van het evenement onder zijn eigen naam te organiseren, deed hij dit uit naam van Synergy WorldWide.


Foundation of Excellence

Stella O’Shea
Stella is het toonbeeld van upline-support, niet alleen voor haar eigen team, maar voor bedrijfsbouwers overal. Ze is altijd bereid om anderen te helpen en om presentaties en trainingen te geven. In 2015 creëerde ze een nieuw 'Aan de slag'-trainingsprogramma dat nu toegankelijk is voor elk teamlid in het Verenigd Koninkrijk en Ierland. In het afgelopen jaar heeft dit teamlid de normale vereisten overstegen die worden verwacht van een Synergy-leider en GB is sterker dankzij haar harde werk en inzet.

Anna-Maija en Hannu Kreivi
Dit stel besloot samen de top te bereiken met Synergy WorldWide. Vastbesloten werkten ze hard aan het behalen van hun doelen terwijl ze hun volledige team ondersteunden. Ze reizen continu door heel Finland waar ze de boodschap van Synergy verspreiden en waardevolle trainingen organiseren voor hun team, zonder ooit hun doel uit het oog te verliezen.
Anne Katrine Skilbreid
Anne Katrine is een hardwerkende vrouw die nooit opgeeft en voor wie 'nee' geen acceptabel antwoord is. Ze is betrouwbaar en consistent in het opvolgen met haar contacten en downline. Haar levensmotto is: "Als je bovenaan staat, kijk naar beneden, en als je beneden staat, kijk omhoog". Ze is opgeleid tot verpleegkundige, maar werkt nu fulltime met Synergy om de levens van anderen te verbeteren.

Maurizio Biasci
Na 20 jaar in netwerkmarketing is pensioen vaak de volgende stap, maar niet voor Maurizio. Toen hij 60 werd, besloot hij dat het tijd werd voor een nieuw hoofdstuk in zijn leven. Synergy vertegenwoordigt Maurizio's levensfilosofie en daarom heeft hij veel passie voor zijn bedrijf. Tot nu toe kan hij bogen op zes maanden van continue, stabiele groei. In vijf maanden had hij de positie van teamdirecteur bereikt en, wat nog belangrijker is, hij heeft een loyaal team om zich heen verzameld, dat dol op hem is. Hij heeft dit allemaal bereikt door onvermoeibaar te werken, te geloven in de missie van Synergy en altijd te lachen.

CONVERSATION

Instagram

Follow Us