Hoe kan ik me kwalificeren voor Legacy Retreat?

In minder dan 12 maanden begint Legacy Retreat 2016 en we willen u graag helpen daarbij aanwezig te zijn! Om u te kwalificeren is het belangrijk dat u precies weet wat u moet doen.

Of u zich voor het eerst kwalificeert of alumnus/a bent die een volgende reis naar Legacy Retreat wil verdienen, de kwalificaties voor Legacy Retreat zijn eenvoudig. Hier vertellen we u hoe u zich kunt kwalificeren om in Kona met Synergy samen te komen – geheel betaald!

Eerste kwalificatie

Teamleden die zich voor de eerste keer willen kwalificeren, moeten in totaal 10 legacy-punten verdienen. U kunt vanaf Team Director-niveau punten gaan verzamelen en deze zijn overdraagbaar naar het volgende jaar. Klik hier voor meer informatie als u voor het eerst kwalificeert. 

Eerste keer opnieuw kwalificeren

Als u zich in het verleden hebt gekwalificeerd voor één Legacy Retreat en deze hebt bijgewoond, kunt u zich opnieuw kwalificeren voor Legacy Retreat 2016 in Kona door een van de volgende te doen in de kwalificatieperiode 2015:

  • 3 van de 12 maanden uw hoogste executive ranking behouden 
  • Uw ranking verhogen naar een nieuwe executive ranking 

Voorbeeld 1:
U hebt zich voor het eerst gekwalificeerd voor en deelgenomen aan Legacy Retreat als Team Elite. Om te kwalificeren voor Kona moet u ten minste het niveau van Pearl Executive behalen in de kwalificatieperiode 2015.

Voorbeeld 2:
U hebt zich voor het eerst gekwalificeerd voor en deelgenomen aan Legacy Retreat als Pearl Executive. Om opnieuw te kwalificeren voor Kona, moet u uw titel van Pearl Executive 3 van de 12 maanden behouden of binnen de kwalificatieperiode 2015 uw ranking verhogen naar ten minste Emerald Executive. 
Opnieuw kwalificeren

Als u meerdere keren hebt deelgenomen aan een Legacy Retreat, kunt u zich opnieuw kwalificeren voor Legacy Retreat 2016 in Kona door een van de volgende te doen:

  • 4 van de 12 maanden uw hoogste executive ranking behouden
  • Uw ranking verhogen naar een nieuwe executive ranking

Voorbeeld:
U hebt zich als Team Director gekwalificeerd voor en deelgenomen aan Legacy Retreat 2012. In 2013 verhoogde u naar Pearl Executive, waardoor u zich dat jaar opnieuw kwalificeerde en hebt deelgenomen. In 2014 behield u slechts 2 van de 12 maanden de titel Pearl Executive, zodat u 2 maanden tekort kwam voor kwalificatie van dat jaar.  In 2015 hebt u de ranking Pearl Executive 4 van de 12 maanden behouden of is uw ranking verhoogd naar Emerald. 

Presidential Executives en hoger

Voor teamleden op Presidential Executive en hoger niveau gelden iets andere criteria voor opnieuw kwalificeren dan die hierboven staan beschreven. Daarnaast komen zij in aanmerking voor het VIP Elite Legacy Retreat-pakket. Klik hier voor meer informatie of neem contact op met uw General Manager als u nog andere vragen hebt.

CONVERSATION

Instagram

Follow Us