Deel het nieuws over het Hughes Center met de hele wereld!


Synergy WorldWide wil u voorzien van pure producten waar u op kunt vertrouwen. Deze wil is niet alleen sterker dan het ooit tevoren - deze wil komt tot uiting in onze voortdurende belofte die we niet van plan zijn te breken. Met de recente opening van het Hughes Center for Research and Innovation staan Synergy en Nature’s Sunshine Products samen aan het roer van baanbrekend onderzoek in de gezondheidssupplementenindustrie.

Het Hughes Center is de spil van nieuwe productontwikkeling binnen Synergy WorldWide. Hier stellen gerespecteerde wetenschappers met behulp van geavanceerde technologie de identiteit, puurheid en potentie van individuele bestanddelen vast. Ons team van wetenschappers is altijd op zoek naar krachtige ingrediëntencombinaties en unieke formuleringen waarvan de veiligheid en effectiviteit worden vastgesteld door middel van klinisch onderzoek.

En nu kunt u met iedereen die u kent, het geweldige nieuws delen van de grootse opening van het centrum. Daarnaast kunt u zelf een paar nieuwe feiten over het centrum leren.

Download hier de flyer, druk hem af en deel met anderen!

Meer informatie over de grootse opening van het Hughes Center vindt u hier.

CONVERSATION

Instagram

Follow Us