GROOTSE OPENING: Het Hughes Center for Research and Innovation

Op 26 februari 2015 werd op het hoofdkantoor van Nature’s Sunshine het Hughes Center for Research and Innovation van Nature’s Sunshine feestelijk geopend. Hier biedt ruim 500   m2  vanaf nu ruimte aan laboratoria, klinische ruimtes en onderzoekskamers voor consultaties en klinisch onderzoek.

 “Het Hughes Center for Research and Innovation helpt ons om met natuurlijke, voedende therapeutische producten ten strijde te trekken tegen de zorgwekkende ontwikkelingen op gezondheidsgebied, die voortkomen uit de hedendaagse lifestyle-keuzes,” aldus Gregory L. Probert, voorzitter en CEO van Nature’s Sunshine. "Doordat onze wetenschappers met nieuwe technologieën supplementinteracties op een moleculair niveau kunnen onderzoeken, blijven we toonaangevend in de ontwikkeling van effectieve plantaardige en voedingsproducten voor klanten over de hele wereld."

Het Hughes Center is een van de meest geavanceerde onderzoekscentra in zijn soort en getuigt van de economische kracht van NSP en Synergy. Gary Herbert, gouverneur van Utah, was aanwezig bij het evenement en voltrok de officiële opening van het centrum. In zijn openingstoespraak prees hij de beide bedrijven als toonaangevend, niet alleen in Utah, maar wereldwijd.

Dit miljoenen kostende testcentrum stelt met hypermoderne apparatuur wetenschappers in staat onderzoek te verrichten naar de interactie tussen het menselijk lichaam en de voedingssupplementen van Synergy Worldwide. Door deze interacties op moleculair niveau te onderzoeken, kunnen biologen, chemici en artsen de meest bioactieve en krachtige formules samenstellen.

“Het Hughes Center for Research and Innovation beschikt over de meest geavanceerde technologieën in de industrie,” aldus Dr. Matthew Tripp, Chief Scientific Officer van Nature’s Sunshine. “Neem bijvoorbeeld de Flexmap3D, een apparaat dat 500 analyten, waaronder genen en eiwitten, kan analyseren op basis van één enkel menselijk monster zoals een druppel bloed. Daarnaast kunnen met deze machine binnen 1 uur 144.000 datapunten worden geanalyseerd, zodat we zeer snel kwantitatieve analyses van verschillende biomarkers kunnen uitvoeren."

Nature’s Sunshine en Synergy WorldWide richten al hun energie op het samenstellen van natuurlijke, wetenschappelijk geteste producten waar de klant volledig op kan vertrouwen.

Bij Synergy WorldWide staat het bewijzen van de kwaliteit van onze producten voorop. De toekomst van Synergy WorldWide ziet er zeer zonnig uit en we zien er naar uit om de baanbrekende onderzoeksresultaten bekend te maken die we in dit centrum zullen vergaren. Dankzij het Hughes Center for Research and Innovation zijn Synergy WorldWide en Nature’s Sunshine Products de rest van de industrie een goede stap voor.

KLIK HIER voor het officiële persbericht

CONVERSATION

Instagram

Follow Us