Een sneller verzendingsproces voor het warenhuis in Nederland

Het warenhuis in Nederland handelt elke maand duizenden bestellingen af. We hebben daarom een beter Autoship-schema bedacht dat ervoor zorgt dat uw producten in maar de helft van de tijd de deur uitgaan die eerder nodig was. Bij het opstellen van een nieuw schema voor verzending voor elk land dat het Nederlandse warenhuis onder zijn hoede heeft, zullen we de dagen verspreiden waarop verzendingen de deur uitgaan. Dan hebben de magazijnmedewerkers meer ruimte om alle bestellingen op tijd te verzenden.

Als u tot de teamleden of klanten behoort die zijn producten uit Nederland toegezonden krijgt op de 1e, 5e, 10e of 20e van de maand, dan kan het zijn dat uw bestellingen één à twee dagen na de eerder geplande dag worden verzonden. Deze wijziging gaat op 1 april 2015 in.

U kunt op het volgende schema zien wanneer uw bestellingen in vergelijking met het oude verzendingsschema elke maand zullen worden afgehandeld. Stel dat u in Nederland woont en een verzending op de 15e van de maand hebt gepland volgens het oude schema, dan wordt uw verzending volgens het nieuwe schema nu op de 17e van de maand verwerkt.

Aangepaste verzendingsdatums voor Nederland

Oude verzendingsdatum: 1e
Nieuwe verzendingsdatum: 3e

Oude verzendingsdatum: 5e
Nieuwe verzendingsdatum: 7e

Oude verzendingsdatum: 10e
Nieuwe verzendingsdatum: 12e

Oude verzendingsdatum: 15e
Nieuwe verzendingsdatum: 17e

Oude verzendingsdatum: 20e
Nieuwe verzendingsdatum: 19e

We zijn enorm blij dat het hoge aantal bestellingen dat via het Nederlandse warenhuis naar u toe komt aanleiding was om onze systemen erop aan te passen. Bedankt voor uw medewerking.

Ga voor meer informatie over het verzendingsschema voor uw eigen land naar de betreffende blog.

CONVERSATION

Instagram

Follow Us