Synergy weer erkend als "Gezondst bedrijf"!

Voor het zevende jaar achter elkaar werd Synergy WorldWide/Nature's Sunshine door Interactive Health benoemd als een van de "Gezondste bedrijven in Amerika". 

International Health (IHS) beoordeelt elk jaar meer dan 1400 bedrijven, en in 2013 verdienden maar 68 bedrijven in het hele land deze erkenning.  En alsof dat niet genoeg is, is NSP/Synergy een van de drie bedrijven in Amerika die dit award zeven jaar achter elkaar verdiend heeft!

 "Wij zijn er trots op om Nature's Sunshine weer te mogen eren met het award voor de Gezondste bedrijven in Amerika", zei Joseph O'Brien, President en CEO van Interactive Health. "Deze organisaties hebben een gezondheidscultuur geschapen die verder gaat dan risicomedewerkers helpen hun gezondheid te verbeteren.  Zij hebben creatieve manieren ontdekt om individuele en bedrijfswijde gezondheidsdoelen leuk te maken", zei hij.

De missie van Synergy  WorldWide is om levens over de hele wereld te transformeren door de meest innovatieve en hoogste kwaliteit gezondheidsoplossingen aan te bieden.  Een gedeelte van die missie is om medewerkers aan te moedigen een gezondere levensstijl te adopteren. Onze "gezondheidscultuur" omvat een verscheidenheid aan programma's gedurende het jaar. Waaronder:

een 12-weken fitnessuitdaging
een jaarlijkse 5K gezellige hardloop-/wandelrace
een "Wandeltober"-wandelprogramma
terugbetaling voor sportschool lidmaatschap
een jaarlijkse gezondsheidsbeurs
gratis bedrijfsproducten en meer

Medewerkers kiezen de programma's en activiteiten waaraan ze willen deelnemen en worden daarvoor beloond.

Het programma werkt ook! Een groot aantal medewerkers van Nature's Sunshine en Synergy hebben verbeteringen laten zien op belangrijke gebieden, zoals lagere bloeddruk, lagere LDL cholesterol en triglyceriden en verbeterde bloedglucose waarden.

Chief Executive Officer van NSP, Greg Probert, was er blij mee. "Wij vinden het geweldig om een van de gezondste bedrijven in Amerika te zijn", zei hij. "Deze erkenning laat onze voortdurende en aanhoudende toewijding aan gezondheid zien. Onze medewerkers nemen de touwtjes van hun leven in handen. Ze werken eraan om uitstekende gezondheid te behouden door het gezondheidsprogramma en andere hulpmiddelen en voordelen te gebruiken. We zijn geweldig trots dat we weer voor deze award in aanmerking komen."

Christine Frazier, Manager van verzekeringsvoordelen en gezondheid bij NSP, zei: "Nature's Sunshine/Synergy WorldWide maakt werkelijk deel uit van een elite groep die deze status bereikt heeft. Als een groep worden we gezonder en helpen we mensen in de toekomst gezonder te worden. En gezonde medewerkers maken een bedrijf sterker en productiever.  We beloven niet alleen, maar doen het ook."

Synergy WorldWide

CONVERSATION

Instagram

Follow Us