De vierde kwartaal 2014 editie van het Legacy eMagazine is er!

Wij hebben uw favoriete Synergy Europa-publicatie gemoderniseerd met een mooi ontwerp voor gemakkelijk navigeren! Dit nieuwe ontwerp is ook compatibel met uw mobiele telefoon en tablet.


                                             Klik hier om te bekijken!


Wilt u weten welke recepten van de SLMsmart-receptenwedstrijd in de Top 5 staan? We hebben deze SLMsmart delicatessen op smaak getest, en sommige zelfs gecreëerd, op het Synergy WorldWide-hoofdkantoor! Het was a verrukkelijke dag. Iedereen bedankt die innoverend in hun keuken bezig zijn en hun beste recepten opgestuurd hebben.

Lees over de fenomenale teamleden die hun bedrijven uitgebreid hebben na Summit 2014 in Barcelona en Team Director, Pearl Executive en zelfs Diamond Executive hebben bereikt. Verbazingwekkend!

Ontvang een update van President Dan Norman over hoe het met de onderneming gaat sinds de lancering van Summit-producten. We zijn allemaal ondersteboven van het succes.

Wilt u de vorige editie van Legacy eMag bekijken? Scrol gewoon naar de onderkant van de homepagina van het eMag en klik op het dropdown keuzemenu in het midden van het scherm.

Veel leesplezier gewenst!

CONVERSATION

Instagram

Follow Us