Nieuwe Pearl Executives: Elfriede en Karl Tappauf

Op hun pad naar Pearl Executive hebben Elfriede en Karl Tappauf uit Oostenrijk het hun persoonlijke missie gemaakt om het leven van iedereen met wie ze in contact komen, prettiger en plezieriger te maken. 


Door de unieke mogelijkheid om iemands leven te veranderen, niet alleen door de producten maar ook door het bedrijfsmodel, hebben Elfriede en Karl de ogen van veel teamleden van Synergy geopend voor blijvend geluk door gezondheid en zekerheid.

Ze bouwen hun team op en delen producten van Synergy door vijf nieuwe "Synergy-vrienden" te zoeken, zoals Elfriede ze noemt. Nadat dat is gebeurd, gaat ze de vrienden van haar "Synergy-vrienden" opzoeken. Dat vergroot haar zaken en haar sociale kringen aanzienlijk.

Dit paar weet hoe ze hun team kunnen dienen en ze werken volgens dezelfde beginselen die elke goede klantendienst volgt, wat Elfriede noemt "intensieve ondersteuning".

Elfriede en Karl zeggen dat ze hun sponsor Alois Spicak heel dankbaar zijn, die hen een gelegenheid gaf waar hun gezin, bestaande uit zes personen, nooit van had kunnen dromen.

Als moeder voelde Elfriede zich zoals veel andere moeders zich zullen voelen bij het zoeken naar flexibel werk.

"Ik moet mijn gezin en mijn beroep onder één dak hebben", zegt Elfriede. "Ik had werk nodig dat me de kans geeft mijn eigen planning te maken, mijn eigen uren in te delen en dat me perspectief geeft op het grotere geheel achter de loopbaan zelf. Synergy voldoet aan al die eisen die ik voor mezelf had bepaald."

Elfriede en Karl hebben inspiratie van krachtige leiders gebruikt om de titel Pearl Executive te behalen. Mensen zoals Double Presidentials Dianne Leavitt en Mark Comer, Emerald Executive Bart Woodcook en General Manager Erich Dengg zijn de rolmodellen voor Elfriede. Ze hebben haar ondersteund, gemotiveerd en begeleid door alle ups en downs.


"Gedurende onze tijd met Synergy hebben we grote teams opgezet die zijn samengesteld uit krachtige leiders," zegt Elfriede. "Veel dank voor onze teams voor hun onwrikbare geloof in en passie voor Synergy WorldWide. Ik hou van dit bedrijf."


CONVERSATION

Instagram

Follow Us