Nieuwe Pearl Executives: Susanne en Thorsten Kupske"Om meer te bereiken, moet je meer zijn", is een citaat dat Susanne en Thorsten Kupskede, nieuwe Pearl Executives in Duitsland, voorleven.

Susanne en Thorsten werken onder de naam SK Powermarketing, en krachtig zijn ze inderdaad.
Susanne zwoer dat ze zich nooit meer bij een ander netwerkmarketingbedrijf zou aansluiten, maar dat was voordat ze de topleider Hakan Cetin ontmoette. Ondanks de diepe scepsis van Susanne werd ze geïntrigeerd door Hakan's verhaal over Synergy WorldWide. 

“Toen Dan Higginson voor het eerst naar Duitsland kwam, realiseerde ik me dat Synergy het ontbrekende puzzelstuk in mijn leven was. Op de dag dat ik hem ontmoette, kwam ik thuis," zegt Susanne.De baanbrekende producten van Synergy overtuigden Susanne en haar echtgenoot Thorsten. ProArgi-9+ vernieuwde de levenskwaliteit van het paar, en ze zien nu snelle resultaten met de onlangs uitgebrachte SLMsmart Meal Replacement.

Susanne liep over van enthousiasme voor de producten van Synergy na een kort gebruik van ProArgi-9+, en ze ging op pad om de producten met anderen te delen. In de loop der tijd heeft Susanne bewezen dat ze een uitstekend leider is en ze wordt elke ochtend wakker met de inspiratie om die dag een betere persoon te zijn dan de vorige dag.

De kracht waar Susanne en Thorsten over beschikken, helpt hen bij het beheren van een internationaal team, zelfs als iets heel snel geregeld moet worden.

"Stabiele bedrijven hebben tevreden klanten, actieve partners en persoonlijke contacten", vertelt Susanne.  We gebruiken moderne communicatieplatforms, zoals besloten Facebook-groepen, teleconferenties en webinars." 

Zowel Susanne als Thorsten geloven dat een goed bedrijf ook mensen nodig heeft die zich voor lange tijd wijden aan het Autoship-programma. Dit schept een regelmatige cashflow die voor stabiliteit zorgt. Zoek mensen die zich voor de producten willen inzetten, zegt Susanne, en het financiële succes volgt vanzelf.

Susanne en Thorsten hebben zijn door velen ondersteund op hun reis naar Pearl Executive, inclusief hun sponsor Hakan Cetin, hun trouwe team en iedereen op het hoofdkantoor van Synergy Worldwide. 

"We hopen dat de mensen in ons team leren om in zichzelf te investeren en om verantwoordelijkheid voor hun leven te nemen," zegt Susanne. "Kom in actie, ga niet klagen en wachten. Ga aan de slag in plaats van excuses te bedenken en geef nooit, nooit, nooit op! "

CONVERSATION

Instagram

Follow Us